נכתב ע"י דינה די;1277859:אין לי בבית אינטרנט...
איך מורידים באמת הרצאות בהדברות?נכתב ע"י דוד לוי;1277870:אפשר להוריד הרצאות מהמקום שבו יש לכם אינטרנט ולראות אח"כ בבית.
נ.ב. כמובן אם החלטתם שזה הדבר שיחזק אתכם.
אני הכי אהבתי את הרב לסרי, והרב פנגרנכתב ע"י שרית גולד;1277947:אני כמעט מכורה להדברות, לאחר שסקרתי את כל המרצים. המרצים הכי טובים לדעתי ולטעמי:
דודי ברוורמן. והרב פנגר שאין עליו בעולם!!!מה שטוב בהרצאות שלהם שהן לא כבדות מדי מצד שני הן מלאות בתוכן בשילוב של הומור מהחיים.
תודה נרשמתי והורדתי כברנכתב ע"י bbr;1277901:צריך להרשם!
אחרי שנרשמים, כל הרצאה שנכנסים אליה לצפיה יש אפשרות 'הורד'
נכתב ע"י יוסניו;1277984:אני הכי אהבתי את הרב לסרי, והרב פנגר
אתמול התחברתי לערוץ הדברות בלשונית ב"כיוון אחר" ממש מרתק איך שהמרצה שם מראיין אנשים שעברו שינוי בחיים, לדוגמא יש ראיון עם הצייר יוני גרשטיין, ועוד ועוד ממש מרתק
אני מצרף כאן לינק לערוץ הזה
http://www.hidabroot.org/MediaPrograms_List.asp?CategoryID=1016
ד"א בלינק המצורף רואים איך שיוני מצייר תוך כמה שניות הדמות שלו לפני שחזר בתשובה ואחרינכתב ע"י יוסניו;1277984:אני הכי אהבתי את הרב לסרי, והרב פנגר
אתמול התחברתי לערוץ הדברות בלשונית ב"כיוון אחר" ממש מרתק איך שהמרצה שם מראיין אנשים שעברו שינוי בחיים, לדוגמא יש ראיון עם הצייר יוני גרשטיין, ועוד ועוד ממש מרתק
אני מצרף כאן לינק לערוץ הזה
http://www.hidabroot.org/MediaPrograms_List.asp?CategoryID=1016
זה לחזק את הציירים שבינינונכתב ע"י shiran a;1278101:טוב, אבל זה לא להתחזקות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים