עצות - לקוחה ראשונה שלי

• הוסף לסימניות
ב"ה בשבוע הבא - מגיע אלי לקוחה ראשונה
עם 3 ילדים אחד לחאלקה + אחות בת 4.5 +תינוקת בת שנה
אשמח לשמוע כל טיפ או עיצה שתעזור לי לעבור את ההתנסות הראשונה בהצלחה...

- חוץ מלילד החלאקה עושים גם לכל אחות בנפרד? או רק ביחד? כי זו חבילת תמונות ממש קטנה
כמה תמונות מינימום מקובל מכל סט? שלא תבקש לי תמונה אחת מכל סט....
כמה זמן? וכו'

• הוסף לסימניות
קודם כל המון הצלחה!!
וקצת טיפים:
תבררי אצל האמא מה החברה הולכים ללבוש ותדאגי שיהיה לך סט אחד מתאים לכולם. ואת תתאימי לך בראש על איזה רקעים יתאים שתצלמי ובאיזה אביזרים להשתמש
חוץ מזה תבדקי מה האופי של החברה (חברותיים, חששניים וכו') ולפי זה תכיני לך עזרים לפתוח אותם כמו מוזיקה, סוכריות, דברים מצחיקים וכו')
תכתבי לך רעיונות לכמה סשנים שתעשי איתם. כולם יחד וכל אחד לחוד
אולי זה נראה לך מצחיק, אבל מנסיון- ככל שאני מוכנה יותר כך הסט מצליח יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;984385:
קודם כל המון הצלחה!!
וקצת טיפים:
תבררי אצל האמא מה החברה הולכים ללבוש ותדאגי שיהיה לך סט אחד מתאים לכולם. ואת תתאימי לך בראש על איזה רקעים יתאים שתצלמי ובאיזה אביזרים להשתמש
חוץ מזה תבדקי מה האופי של החברה (חברותיים, חששניים וכו') ולפי זה תכיני לך עזרים לפתוח אותם כמו מוזיקה, סוכריות, דברים מצחיקים וכו')
תכתבי לך רעיונות לכמה סשנים שתעשי איתם. כולם יחד וכל אחד לחוד
אולי זה נראה לך מצחיק, אבל מנסיון- ככל שאני מוכנה יותר כך הסט מצליח יותר.
תודה - אני הולכת ליישם כל שורה שכתבת

• הוסף לסימניות
תעשי חזרה גנרלית על מישהו מוכר.

אבל תעשי את זה בדיוק כמו שהוא היה לקוח.

את כבר תראי לבד איפה יותר קל לך ואיפה את צריכה לשפר.

• הוסף לסימניות
אין לי המון נסיון כמו קודמותי המנוסות אבל קצת ממה שאני צברתי:
תמונה משפחתית מומלץ לעשות בהתחלה גם בגלל שלכולם יש סבלנות וגם אם בהתחלה הילדים קצת חוששים הם עם אבא ואמא . צריך לעשות את זה כיף אח"כ הם רוצים לבד
(רק ליידע את האם שיבאו כבר לבושים לתמונה המשפחתית.

כשאני רואה שהילדים כבר מאבדים סבלנות (בעיקר עד גיל 3) אני מורידה רקע שחור ומוציאה בועות סבון
כמה באנלי ונדוש ככה עובד יופי. הילדים שוכחים ממך לגמרי ,צוחקים משוחררים וזה הזמן לא להתערב אלא לתפוס אותם במלא האושר שלהם
הבועות יוצאות מהמם על שחור.

עוד אפשרות - מתי שהם כבר מתחילים להיות מרוטים - זה להביא אוכל כל שהוא פוטוגני ולתת להם פשוט לאכול (לתכנן לפני זה את הסצנה שתצטלם יפה. פופקורן, גלידה מציצה גדולה קרמבוים אבטיח וכו')

כשבא אלי ילד חלאקה עם ילדים גילאים צמודים - כשאני רוצה להתמקד רק בו אני מוציאה אותם לחדר סמוך צבעים ודף לגדול, ומשחק הרכבה לקטן
זה מבטיח שקט!!!
ממש בהצלחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;984664:
תמונה משפחתית מומלץ לעשות בהתחלה גם בגלל שלכולם יש סבלנות וגם אם בהתחלה הילדים קצת חוששים הם עם אבא ואמא . צריך לעשות את זה כיף אח"כ הם רוצים לבד

כשאני רואה שהילדים כבר מאבדים סבלנות (בעיקר עד גיל 3) אני מורידה רקע שחור ומוציאה בועות סבון
כמה באנלי ונדוש ככה עובד יופי. הילדים שוכחים ממך לגמרי ,צוחקים משוחררים וזה הזמן לא להתערב אלא לתפוס אותם במלא האושר שלהם

עוד אפשרות - מתי שהם כבר מתחילים להיות מרוטים - זה להביא אוכל כל שהוא פוטוגני ולתת להם פשוט לאכול (לתכנן לפני זה את הסצנה שתצטלם יפה. פופקורן, גלידה מציצה גדולה קרמבוים אבטיח וכו')

כשבא אלי ילד חלאקה עם ילדים גילאים צמודים - כשאני רוצה להתמקד רק בו אני מוציאה אותם לחדר סמוך צבעים ודף לגדול, ומשחק הרכבה לקטן
זה מבטיח שקט!!!
ממש בהצלחה!!!!!!

מַחכים ביותר!!

• הוסף לסימניות
יש לכן עבודה ממש מורכבת, אף פעם לא חשבתי כמה מלחיץ זה יכול להיות.
(לא שהייתי כבר בצילומים אי פעם! אבל בדמיוני לא חשבתי על הפרטים האלו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;984682:
בהחלט!
את מוזמנת לומר את זה באשכול הבא שיפתח בנוסח "למה הצלמות עושקות את לקוחותיהן"
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;984685:
בהחלט!
את מוזמנת לומר את זה באשכול הבא שיפתח בנוסח "למה הצלמות עושקות את לקוחותיהן"
:)
מיותר לגמרי, המתלוננים יבטלו את הטענה בתואנה שהם היו עושים את זה בקלי קלות.
באמת, מה הסיפור. קונים במבה לקטן, סוכריה לגדול, ג'לי להורים, ומצלמים. שום כלום.
אח, הצלמות המליונריות האלה שכולה לוחצות במקום הנכון!
:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;984664:

זה מבטיח שקט!!!
ממש בהצלחה!!!!!!
רבקי - כל משפט פנינה!
תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
בעולם הדיגיטלי היוםיש לך טיפ מעולה, את מצלמת אותו איפה שהוא נמצא ומראה לו במצלמה הוא מתחבר עם הכלי השחור המפחיד הזה מיידית ורוצה עוד המון לראות את עצמו.
טיפ נוסף,דברי איתו על דברים השייכים לעולמו:
איך קוראים לגננת שלך? איך קוראים לחבר שלך בגן? ולעוד חבר? ולתינוק שלך?
איזה ממתקים יש לכם במכולת? ביסלי,טופי,ארטיק,מסטיק,פופסים... הכל מה שנגמר עם חיריק יגרום לו לחייך יפה, כי אם הוא אומר לך במבה תוכלי לעשות לו משטח גרון:D
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;984805:
בעולם הדיגיטלי היוםיש לך טיפ מעולה, את מצלמת אותו איפה שהוא נמצא ומראה לו במצלמה הוא מתחבר עם הכלי השחור המפחיד הזה מיידית ורוצה עוד המון לראות את עצמו.
איזה ממתקים יש לכם במכולת? ביסלי,טופי,ארטיק,מסטיק,פופסים... הכל מה שנגמר עם חיריק יגרום לו לחייך יפה, כי אם הוא אומר לך במבה תוכלי לעשות לו משטח גרון:D
בהצלחה!!!
הצחקת אותי... רעיון חמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;984805:
בהצלחה!!!

לדבר עם הילד הולך מקסים, לא מצאתי ילד בן 3 שלא חייך כשתאר מה יחלק בחלאקה ומה שמים ב"פקאלע" שלו..

• הוסף לסימניות
כל מה שאמרו פה מקסים :)
אני חושבת שכדאי לך גם להגיד כמה מילים לאמא יום לפני שהיא באה.
להגיד לה לתת לילדים לאכול משהו קל לפני שבאים - כמו פריכיות/פרוסת לחם...
ושתבוא עם המון סבלנות!
להכין לך בצד שיהיה - מברשת, מגבונים, טישויים.
וגם תקחי הכל ברוח טובה - אם את רגועה - הילד יהיה רגוע!!
המון הצלחות, מחזיקים לך אצבעות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;984682:

ב'מת הגיע הזמן שתבואי אלי ;)

• הוסף לסימניות
תשמענה, זה אשכול חסד אמיתי!! כל מילה פנינה
למדתי ממנו המון! תודה לטירה ולכל המגיבות.
וטירה הכי חשוב, פשוט לבקש הרבה סיעתא דשמיא.

• הוסף לסימניות
ציינו פה לתת משחק לאחים. לא תמיד כדאי. אם את נונת משחק מענין הם לא מוכנים להתנתק.

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא לתת משחק לאחים.מי חושב שבן 3 יסכים להשאר עם "עובדת זרה" כשהאחים שלו קיבלו משהו מעניין מאד?
אני מושיבה את האחים על הספה והם מסתכלים מה החתן עושה ואם החתן עושה לי לא עם הכתף אני מזמינה אח אחד לדגמן לו ומשם הכל עובד על הקנאה התאוה והכבוד....:)
גם חלוקת הממתקים אני משאירה כמה שאני יכולה -לסוף הצילום כדי שיתעסקו איתי ולא עם הסוכריות.אני המעניינת עכשיו.נקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה