עצות - לקוחה ראשונה שלי

• הוסף לסימניות
אני מבינה שדובר על מה שאני כתבתי...בד"כ דף ציור עם כמה צבעים פשוטים וקוביות לקטנים לא מידי מושך אבל מספק תעסוקה.
אני לא מוציאה משחקים אלקטרוניים...
בסטודיו כיף להם ממש! אני משלבת הפתעות, הרבה צחוק, ודברים שכיף להצטלם איתם.
לא היה לי בעייה עם זה....

• הוסף לסימניות
עכשיו סיימתי לצלם 3 ילדים בלי משחק חיצוני ובלי דפים וצבעים
הם מתחרים על הציוד שאני מצלמת עם זה כולם רוצים ללכת על הים להחזיק את הגלגל כולם רוצים להחזיק את הספר תורה וכ'ו
כולם יושבים על הספה ומי שיושב הכי יפה אני מזמינה "לשחק" איתי.איזה כייף!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;984385:
קודם כל המון הצלחה!!
וקצת טיפים:
תבררי אצל האמא מה החברה הולכים ללבוש ותדאגי שיהיה לך סט אחד מתאים לכולם. ואת תתאימי לך בראש על איזה רקעים יתאים שתצלמי ובאיזה אביזרים להשתמש
חוץ מזה תבדקי מה האופי של החברה (חברותיים, חששניים וכו') ולפי זה תכיני לך עזרים לפתוח אותם כמו מוזיקה, סוכריות, דברים מצחיקים וכו')
תכתבי לך רעיונות לכמה סשנים שתעשי איתם. כולם יחד וכל אחד לחוד
אולי זה נראה לך מצחיק, אבל מנסיון- ככל שאני מוכנה יותר כך הסט מצליח יותר.

אמא'לה עדיף לצלם חרקים :):p
:):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה