תשקלי להחליף מטפלת...נכתב ע"י tirza10;968907:גרבר- א"א כי המטפלת לא תאכיל
חלב אני גם לא יכולה לשלוח כי הוא אוהב חם והמטפלת לא תחמם
נכתב ע"י tirza10;968907:מה אפשר לשלוח לילד בן שנה וחצי למטפלת?
הוא כבר לא רוצה מטרנה (מאז שטעם פעם שוקו)
פרות וירקות לא רוצה
גרבר- א"א כי המטפלת לא תאכיל
לחם- אוכל רק קצת
האם לבן וקצת לחם וביסקויט זה מספיק לכל הבוקר?
חלב אני גם לא יכולה לשלוח כי הוא אוהב חם והמטפלת לא תחמם
למה? כי הילד לא רוצה או שגם המטפלת שלך לא מאכילה פירות ומחממת חלב?נכתב ע"י גלגלים;968925:אני גם מצטרפת לשאלה, האם שתי פרוסות לחם מספיקות לכל הבוקר בגיל הזה (שנה וחצי)
(בתשע בבוקר בקבוק דיסה)
לא עלינו, אילו כללים? שלא מאכילים בגרבר כי למה?נכתב ע"י tirza10;968929:אז זהו שהיא לא בדיוק מטפלת זה גנון עם כללים ברורים כל עוד שהוא אכל מטרנה הייתי רגועה אבל מה עושים עכשיו?
לגבי החימום של החלב זה הזוי אבל כעת יש ממלאת מקום ואין לה קומקום![]()
זה גם יחייב אותה.. וגם יהיה כבר מתנה לפסח.נכתב ע"י ביקי;969091:לדעתי תקני לה קומקום
אני אומרת את זה ממש ברצינות.
תקני אחד זול ב-50 שקלים
נכתב ע"י אז מה;969096:זה גם יחייב אותה.. וגם יהיה כבר מתנה לפסח.
אני שולחת לגיל זה (ל-5 שעות)
2 פרוסות לחם מרוחות, עוד פרוסה לא מרוחה (שאם לא יעבור שימוש - נוכל למחזר...)
+
פרי (בננה/ תפוח מפולח),
+
כוס ירקות חתוכים (עגבניה ומלפפון)
ועוד משו מתוך הבא: קציצה בשרית/ קציצות ירקות/ ביצה קשה/ פירה/ ועל זו הדרך.
לפעמים משו אחד מהנ"ל אני משמיטה.
מה שכן, אני משתדלת להביא הכל ממש מוכן להגשה, לעולם הכל פרוס וחתוך, עטוף טוב ועם כף/ מזלג ליד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים