- הוסף לסימניות
מה למשל? איפה יש מידע על זה?בטח חייבים את התחושה של עשיתי משהו, וזה משפיע על כל היום.
אולי אפשר ללמוד משהו שמעניין אותך /יקדם אותך מהבית.
יש אפילו קורסים חינמיים מעולים.
זה דווקא ממש יכול לעניין אותי!
מה למשל? איפה יש מידע על זה?בטח חייבים את התחושה של עשיתי משהו, וזה משפיע על כל היום.
אולי אפשר ללמוד משהו שמעניין אותך /יקדם אותך מהבית.
יש אפילו קורסים חינמיים מעולים.
בלשכת התעסוקה יש קורסים חינמייםמה למשל? איפה יש מידע על זה?
זה דווקא ממש יכול לעניין אותי!
תודה על השתתפות וההזדהות,גמני בתחום הבמה והאימון וזה חסר מאדדדדדד
אבל לרגע אני חושבת שאת ודאי לא מחפשת תעסוקה לילדים
אלא משהו למלא את עצמך.
אני למשל מאד אוהבת את המטבח וכעת יש לי יותר פניות לזה.
קחי עוד תחום שאת אוהבת ונסי אולי בו לחפש תעסוקה וסיפוק.
הרבה הצלחות.
ומאחלת לך לחזור מהר לאומנות הבמה, כי אין עליה............
מזדהה לגמריתודה על המחמאה.
כשהתחיל הסגר הראשון אי אז...
עשינו המון דברים בבית ואיכשהו הזמן עבר בשמחה ובכיף.
ועכשיו כאילו נגמר לי...
ומה למען השם עושים איתם כל כך הרבה שעות?
זה דבר אחד.
ודבר שני, בשעות שהם כבר ישנים ויש לי קצת זמן לעצמי, מחפשת משהו למלא בו את הראש שלי שיהיה עסוק במשהו מאתגר, אבל אין לי מה!
חוץ מלשוטט בפרוג ימה וקדמה צפונה ונגבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים