- הוסף לסימניות
אשמח לעצות יעילות
ילדה קטנה, 2 יבלות קטנות בסנטר,
אני רוצה לטפל לפני שמתפשט
כנ"ל, הייתה לי בת עם כמות לא מבוטלת של יבלות ויראליות באזור הסנטרלנו הרופא אמר "לפוצץ" את היבלת
הוא בעצמו לקח 2 מקלות רופא תפס את הנקודה הלבנה הבולטת ופוצץ אותה
אמר שהחלק הלבן וראלי ומאוד מדבק לכן חייבים להסיר כדי שלא יתפשט
אמר לנו על כל יבלת שצצה מיד להוריד
בהצלחה
חיטוי חיטוי חיטוי למניעת התפשטות. אפשר עם ויטה מרפן או בפנטן פלוס.אשמח לעצות יעילות
בבית מרקחת?משחה אלוורה פרופוליס מאוד עוזר!!
לשים כל לילה או לילה אחד מספיק ?יש הבדל בין יבלות ויראליות של ילדים, לבין יבלות קשות שאז יין הבדלה עוזר.
לבן שלי היה כל הסנטר
אני שמתי שום.
מציינת, זה נראה נורא, כמו כוויה, עשיתי בעדינות כל יום לאחד..
היום אין לו כלום! (יש לו צלקת מ-2 בלתי כמעט נראות, אבל לקחתי בחשבון שזה אזור של זקן..)
לא לוקחת אחריות
כאן כתבתי את הכל, לי זה עזר, שכל אחת תעשה את שיקולה, אשמח לעזור מנסיוני הרב בפרטי.
גרגיר שום קטן קטן מודבק על היבלת אחת לכל הלילה,שיהיה דבוק ממש על כי אם זה יזוז זה סתם יגרה את העור לידלשים כל לילה או לילה אחד מספיק ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים