כללי עצו עצה.... באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמד לוחות שנה, עד היום הייתי בונה תיבה ליום העברי ותיבה ליום הלועזי וככה הייתי משרשר והכל היה בסדרררררררררררר

עכשיו בא לידי לעמד לוח שהעברי והלועזי צריכים להיות צמודים (זאת אומרת בתיבה אחת)
לדוגמא 28[/SIZE] יא

האם משהו יכול ליעץ לי איך עושים את זה
ניסיתי כבר לעשות את זה במששני טקסט אבל זה נותן רק את היום הראשון של השבוע

• הוסף לסימניות
נסיתי להבליט את התאריך הלועזי וזה מה שיצא סליחה

28 יא
(שהלועזי הוא סגנון תו1 והעברי הוא סגנון תו 2)

• הוסף לסימניות
תנסה לעשו סגנון פסקה שבו המספר יהיה איך שתרצה אותו. ובסגנון הזה תעשה סגנון מקנן שבו המילה הראשונה תהיה בסגנון שאתה רוצה את האות. בשביל זה תצטרך קודם ליצור סגנון תו ואח"כ סגנון פסקה.
הבנת או שצריך לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
השאלה איך אני משרשר את הלועזי והעברי בתיבה אחת?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת בתיבה אחת? הכונה לתיבת טקסט אחת?
לפי מה שאמרתי לך על סגנון מקנן, זה אפשרי לשים אותם בתוך תיבת טקסט אחת. מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר יתור פירוט

מה לעשות?????????
לא מבין???????????

• הוסף לסימניות
איך נראה הטקסט המקורי שאתה מקבל? טבלאות אקסל? אפשר לאחד את שתי העמודות של העברי והלועזי ואז מתקבלות בעצם פסקות כאשר בין העברי ללועזי מפריד טאב. לאחר המרה מטבלה לטקסט כמובן.

אם הבנתי מה רצית. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני מקוה שהבנתי נכון את מה שאתה רוצה לעשות. אז בוא נתחיל להסביר צעד צעד:
אתה פותח תיבת טקסט וכותב שם נניח: יא 13.
עכשיו אתה מעצב את ה"יא" איך שאתה רוצה ואז יותר לפי זה סגנון תו.
(לא הצלחתי לעשות צילום מסך אז תנסה להבין ככה...)
אח"כ אתה מעצב את ה-13 ויוצר עם זה סגנון פסקה. ובסגנון הפסקה, באפשרות: drop capd and nested style, אתה יוצר: new nested style ושם בוחר את סגנון התו שעשית ל-יא, ומשאיר את זה איך שהברירת מחדל: through one word.
הבנת עכשיו?:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה

הסתדרתי ע"י כך שהבאתי אותם מוורד כל צבוים בשני צבעים ואח"כ עשיתי חפש / החלף

בכל אופן
תודה תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה