הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לשתות יותר??כן ,זה גם טוב
אני חושבת שצריך להקפיד על שתיה
כשמשתמשים בזה
לשתות יותר??כן ,זה גם טוב
אני חושבת שצריך להקפיד על שתיה
כשמשתמשים בזה
שיבולת שועלעולה על השרשור;
איזה דייסה מומלצת ליציאות קלות וטובות?
כעת הוא עם דיסת סולת והיציאות ממש קשות.
ניסיתי להחליף ממטרנה לסימליאק ללא הועיל....
שנה וחודשיםשיבולת שועל
בן כמה התינוק?
נותנת נורמלקס?
אם היציאות שלו מידי קשותשנה וחודשים
למה נורמלוקס זה לא עצירות .
זה פשוט יציאות קשות יותר
ואני רואה שאחרי שאוכל מרק היציאות טובות.
וניסיתי דגנים מעורבים- ללא שינוי
אני מחפשת לדעת איזה דייסה הכי נוחה. כדי לשנות תזונהאם היציאות שלו מידי קשות
אפשר לתת נורמלקס זה טבעי וזה מרכך את היציאות
אולי יעזור גם לתת לו יותר לשתות
אני מחפשת לדעת איזה דייסה הכי נוחה. כדי לשנות תזונה
שיבולת שועל
קטניות מעורבות היה הכי טוב לילדים שלישנה וחודשים
למה נורמלוקס זה לא עצירות .
זה פשוט יציאות קשות יותר
ואני רואה שאחרי שאוכל מרק היציאות טובות.
וניסיתי דגנים מעורבים- ללא שינוי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים