התייעצות עצי חיים ומעיל לספר תורה

• הוסף לסימניות
כמה עולה עצי חיים ומעיל לספר תורה?
והיכן מומלץ לקנות?

• הוסף לסימניות
זה מאוד משנה מכסף טהור או לא או עיטורים וכו'
וכן מעיל יש בין 900 ל10000
אני קניתי במעשה רוקם הייתי מרוצה
אשמח לענות לפרטים נוספים

• הוסף לסימניות
אצלינו קנו לאחרונה -
עצי חיים עץ בשילוב כסף, אאל"ט 12000.
מעילים, סביב ה 2000 כ"א.
כמובן שהשמיים הם הגבול ----

• הוסף לסימניות
אני קניתי מעיל מאוד יפה ב1250

• הוסף לסימניות
למלכות ירושלים יש היום גם עצי חיים וגם מעילים
טווח מחירים כפי שאמרו אין גבול...

• הוסף לסימניות
מדובר על עצי חיים מעץ.

• הוסף לסימניות
אבל עם כצת עיטורים מלמעלה של כסף?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עצי חיים ללא שום עיטור מכסף - עלה בסביבות ה600
מעיל, אני יכול להשיג לכם החל מ1000יפה מאד, ללא יהלומים ומנצנצים כמו מעשה רוקם, אכן, אפשר להשיג אצלם יפים ומיוחדים - אבל המחיר בהתאם

• הוסף לסימניות
מעולה.
היכן קונים עצי חיים במחיר הזה?

• הוסף לסימניות
מעולה.
היכן קונים עצי חיים במחיר הזה?
אני צריך לשאול את הגבאי
כדאי להיות איתי בקשר דרך המייל כי אני לא נכנס לפה תמיד: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני לא עובד בזה ולא עושה מזה רווחים - רק מנסה לעזור.

• הוסף לסימניות
היכן מוכרים במחיר זול?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ב"אומנות הרקמה הטובה" בבני ברק.
משהו מאד מאד מיוחד.
ממליצים מאד על השירות והאיכות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה