כללי עצם מעוגן

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לעשות סטייל על עצם מעוגן?
לדוגמה, אני רוצה שתמיד האיור המסוים יהיה בצד ימין של תיבת הטקסט והקצה העלין שלה יהיה על השורה ששם עיגנתי את העצם,
העצם המעוגן הוא קבוצה של איורים. ואני לא רוצה שהסטייל יהיה על האיורים , אלא על המאפינים של העיגון...
מקווה שהובנתי כראוי,

אני יודעת שיש כאן ראשים טובים שחקרו את האינדיזיין, תנו עיצה.

ואולי עדי רביד הכין סקריפט כזה?

• הוסף לסימניות
בודאי,
יש חלון בשם object style שאחד מהאפשרויות שלו זה שמירת סגנון לאוביקט מעוגן.

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרט יותר? כי אני לא יודעת היכן האפשרות הזו נמצאת בobject style

• הוסף לסימניות
איזו גירסת אינדיזיין יש לכם?

• הוסף לסימניות
בתפריט הwindow
יש חלון בשם object style
אחד מהאפשרויות שלו אוביקט מעוגן - Anchored object options
מצאתם?
אתם יודעים לערוך את מאפיני האוביקט המעוגן?

• הוסף לסימניות
עיגנתי את האוביקט והכל בסדר אין לי בעיה עם העיגון.
יש לי בעיה להפוך אותו לסטייל שכאשר אני אבחר אוביקט אחר אוכל להכיל עליו את מאפייני העיגון שכבר עשיתי קודם, ולא לתת את הפקודות לכל אוביקט ואוביקט .

• הוסף לסימניות
זה בדיוק החלון המתאים.
בחרו את האוביקט שכבר עיגנתם, צרו ממנו סגנון חדש.
בחרו אוביקט אחר, הדביקו בתוך תיבת הטקסט במקום המתאים ותנו את הסגנון שיצרתם.
אם זה לא עובד, לחצו לחיצה כפולה על הסגנון, הדליקו את התצוגה - preview
וסדרו את ההגדרות של העיגון.

• הוסף לסימניות
ישראלה, תודה רבה על העזרה.
עליתי על הבעיה- בחלונית של האוביקט סטייל היתי צריכה לכבות את כל האפשרויות ולהשאיר אך ורק את האפשרות של קובץ מעוגן...(ולא להשאיר את כל שאר המאפיינים של האוביקט)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה