עצמאיות יוכלו לעבוד בחופשת לידה

• הוסף לסימניות
upload_2018-5-10_10-36-56.png

• הוסף לסימניות
כבר היום זה פעיל,
האפשרות לשלוח לביטוח לאומי נימוק בענין ולקבל אישור

• הוסף לסימניות
רק שיהיה ברור שמדובר כרגע על אישור קריאה טרומית בלבד...וזה רק על עובדות בעסק זעיר או קטן..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום זה לא קיים בחוק,
אלא קיימת אפשרות לפנות לביטוח לאומי ולבקש מהם אישור לבצע פעולות שהכרחיות לקיום העסק.

• הוסף לסימניות
אם הוצאתי קבלה ואני עסק פטור שלא נכנס להגדרה יש סיכוי שיעלו עלי? ואם כן איך אני יכולה ל"טהר " את זה?

• הוסף לסימניות
אם הוצאתי קבלה ואני עסק פטור שלא נכנס להגדרה יש סיכוי שיעלו עלי? ואם כן איך אני יכולה ל"טהר " את זה?
מותר להוציא קבלה בחופשת לידה על עבודה שנעשתה לפני הלידה.
אין בעיה להוציא קבלות. יש בעיה לעבוד בתקופת חופשת לידה.

• הוסף לסימניות
מותר להוציא קבלה בחופשת לידה על עבודה שנעשתה לפני הלידה.
אין בעיה להוציא קבלות. יש בעיה לעבוד בתקופת חופשת לידה.

איך הם ידעו אם עבדתי או רק הוצאתי קבלה?

• הוסף לסימניות
כעיקרון לביטוח לאומי אין מידע על מועדי הקבלות שהנפקת.
אם משום מה יבואו אליך לבדיקה
ואם ישאלו אותך מה מהות הקבלה
אז לפי התשובה שלך אם ידעו אם עבדת בחופשת לידה או לא.
ואם התשובה שלך לא תראה להם הם יכולים לבקש ראיות כמו התכתבויות במייל / שיחה עם הלקוח / מסמכים אחרים שמעידים על מועד ביצוע העבודה בפועל.
לא יצא לי לשמוע על חקירות כאלו של הביטוח הלאומי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה