דרוש מידע עצמאיים?! איך אתם מתנהלים?

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובות של בעלי נסיון בתחום.

כעצמאיים, ובעיקר בתחום הפרסום/פרוייקטים וכד'
אנחנו מתנהלים בו זמנית מול מס' לקוחות, גדולים וקטנים,
ולכל לקוח דרישות משלו, חומרים שונים, לו"ז שונה לכל ברושור/אתר/תוכן וכד'

איך אתם שולטים במצב?
איך אתם זוכרים במצב נתון מה יש כרגע לעשות, מי הכי דחוף, מי צריך מה ולמתי וכד'?
כמו"כ לגבי תשלומים ומעקבי ביצוע.

יש תוכנות שנותנות מענה?

שתפו מנסיונכם...

תודה

• הוסף לסימניות
אפשר גם להשתמש ביומן גוגל
ובהודעות מתוזמנות למקרי צורך
אפשר גם בתוויות
יש הרבה דרכים

• הוסף לסימניות
יש המון סוגים
אני לא יודעת מה היקף הצורך שלכם
אבל CRM עולה לא מעט
תנסו לראות אם ג'ימייל+יומן גוגל נותן לכם מענה
(ויש בו הרבה מענה)
אם לא, זה CRM
יש המון חברות, מכירה מעט מתוכם

• הוסף לסימניות
אם החלטת שאת צריכה crm יכול להמליץ מניסיון של שנים על https://www.powerlink.co.il
מערכת קלה מאוד ללמידה ממשק מאוד נוח

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לי קובץ אקסל
בו אני כותבת:
לקוח, עבודה שרוצה, מחיר שסוכם, האם בוצע והאם שולם
מאד מאד נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה