כללי עצמאים, באיזה תוכנה אתם משתמשים לניהול משימות ולניהול זמן?

• הוסף לסימניות
אני אובדת בים המשימות ונואשת מלכתוב על דפי אקסל מזדמנים (ולהפוך את כל המיילים של המשימות ל"לא נקרא"....)

יש לכם תוכנה שאתם משתמשים בה ומרוצים?
יש לכם תוכנה טובה של שעון שגם נראת אסטטי לגרפיקאים אוהבי ניראות?

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואני צריכה דחוף תוכנה לניהול החובות של הלקוחות- כמה כסף, על מה, כמה שולם, נשלחה חשבונית/ לא וכו'

• הוסף לסימניות
זה באמת עוזר ומסדר את הראש? אולי אני אשתמש בזה גם...
תודה לכם!

• הוסף לסימניות
מי מוכנה להסביר מה זו toggl? לפי הכותרת זה נשמע לי בדיוק מה שאני צריכה אבל אשמח לקבל הסבר קצר על מה התכנה הזו ואיך היא עובדת.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תוכנה שעוזרת למספר כמה שעות עבדנו על מה...
יש לה גירסה בתשלום לעסקים משודרגת, וגירסא חינמית
upload_2019-1-1_0-34-8.png

• הוסף לסימניות
תראו, ניקים רבים מבקשים תוכנה נוחה ויעילה לניהול שעות, לקוחות, וכו.
על כן החלטתי לכתוב תוכנה שיענה על כל הצרכים האלו.

בעז"ה אעלה בקרוב אשכול דמו של התוכנה, ואתם תציעו את השיפורים להביא את התוכנה לשימושית עבור הקהל הרחב

• הוסף לסימניות
תראו, ניקים רבים מבקשים תוכנה נוחה ויעילה לניהול שעות, לקוחות, וכו.
על כן החלטתי לכתוב תוכנה שיענה על כל הצרכים האלו.

בעז"ה אעלה בקרוב אשכול דמו של התוכנה, ואתם תציעו את השיפורים להביא את התוכנה לשימושית עבור הקהל הרחב
הדבר הנכון ביותר שצריך להיות בכזו תוכנה, שברגע שהתוכנה מופעלת יהיה בשורת המשימות למטה סמל מהבהב!
כאשר זה בהשהיה יהיה צבעו אדום, וכאשר זה פועל, בירוק.
כדי שתמיד יזכרו להפעיל/להשהות מתי שצריך.

אגב: נראה לי שכבר לפני כמה שנים כתבת כאן שאתה עושה תוכנה כזו...

• הוסף לסימניות
בינתיים מצאתי תוכנה מיוחדת חינמית שיש בה הרבה מן המעלות שבקשו כאן.
שם התוכנה: WatchMe
ניתן להוריד אותה כאן.
החסרון שלה שהיא באנגלית. אולי ימצא מישהו שיתרגם אותה לעברית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה