דרוש מידע עצמאים? כמה הייתם משלמים?

• הוסף לסימניות
עצמאים? נשמח אם תענו קונקרטית על השאלה:
כמה הייתם מוכנים לשלם לאיש מכירות
ש: יתנהל מול הלקוחות שלכם, הן בהתייעצות והן בהצעות מחיר ובגביה,
ישב איתכם על תמחור נכון, תיאום ציפיות בינכם ללקוח,
מחיר לפי אחוזים:
5%
7%
10%
15%
או אחר.
נשמח לעזרתכם במענה על השאלה....
אם קשה לכם להתנהל מול הלקוחות שלכם, ואתם תמיד צריכים להתקפל במחיר וכו' נשמח שתכתבו לנו

• הוסף לסימניות
חוץ מהמכירות- גם התימחור עליו??? בד"כ זה לא ממש הולך ביחד...
אם אותו איש מכירות היה מצליח גם לתמחר רווח מספק (בשביל כל ההוצאות כולל השכר שלו ולהשאיר רווח)
וגם היה מצליח למכור כמו שצריך- הייתי מוכנה לשלם גם יותר
בפועל כשניסיתי - תמיד עלתה הטענה שלוקח ז-מ-ן לבסס מכירות, וליצור קשרים.. ובינתיים דרשו גם בסיס שלא הצדיק את עצמו -עד שנואשנו

• הוסף לסימניות
חוץ מהמכירות- גם התימחור עליו??? בד"כ זה לא ממש הולך ביחד...
כן, לבעלי עסקים שקשה להם תמחור, יושבים ומחשבנים ומסכמים בצורה ברורה את המחירון.
בפועל כשניסיתי - תמיד עלתה הטענה שלוקח ז-מ-ן לבסס מכירות, וליצור קשרים.. ובינתיים דרשו גם בסיס שלא הצדיק את עצמו -עד שנואשנו
בתור התחלה העבודה היא רק לפי אחוזים כלומר הצלחות,
ולכן חשוב לי לשמוע אם יש ביקוש בכלל, כמה מוכנים לשלם.

• הוסף לסימניות
תלוי מה משווקים

לדוגמה יש לי מערכת שפיתחתי ואני מוכן לשלם גם 20%+ על כל אירוע שמשווק מביא כל עוד שהוא מביא זרימה קבועה של X אירועים לחודש.
מנגד, נניח טכנאי שמנסה למכור מחשבים שהעסקה היא כמה אלפים אבל כל הרווח שלו כמה מאות ש"ח בודדים..
אז לא נשאר הרבה מה לתת למשווק.

• הוסף לסימניות
הייתי מוכן לשלם 5% ולא הייתי נותן לו יותר מ חודשיים נסיון
למוצר חדש זה לא קצת מידי זמן, חודשיים? הציבור צריך הסתגלות...
תלוי מה משווקים

לדוגמה יש לי מערכת שפיתחתי ואני מוכן לשלם גם 20%+ על כל אירוע שמשווק מביא כל עוד שהוא מביא זרימה קבועה של X אירועים לחודש.
מנגד, נניח טכנאי שמנסה למכור מחשבים שהעסקה היא כמה אלפים אבל כל הרווח שלו כמה מאות ש"ח בודדים..
אז לא נשאר הרבה מה לתת למשווק.
צודק!

• הוסף לסימניות
אני יכול לכתוב די הרבה רק אחרי שאבין במה מדובר
מוצר פיזי (לחם, חלב, פטיש)
או מוצר וירטואלי
גרפיקה, יעוץ, הנהלת חשבונות

• הוסף לסימניות
כן, הכוונה למוצרים וירטואלים
אני לא מכיר את התחום הזה.
ואם אני לא טועה מעולם לא פנה אלי איש מכירות בנוגע למוצר וירטואלי
אולי בנוגע לאינטרנט או טלפון וביטוח

• הוסף לסימניות
סליחה שירות מסוים, כגון: קורסים, הנהלת חשבונות, קבלנים, שיפוצניקים.... ועוד

• הוסף לסימניות
סליחה שירות מסוים, כגון: קורסים, הנהלת חשבונות, קבלנים, שיפוצניקים.... ועוד
קבלן ושיפוצניק זה הכי לא וירטואלי בעולם..
ביטוח כן
גרפיקה כן
קו טלפון כן
יעוץ עו"ד כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה