התייעצות עצמאית חדשה זה טוב?!

• הוסף לסימניות
אשמח לעצה קטנה מכולכם כאן.
אני עצמאית חדשה שנכנסתי חזק לנהל עסק קיים.
שנוהל ברמה סבירה בעבר.
הייתי שכירה מאז ומעולם.
איך מנהלים את החיים בעצמי בשביל עצמי תמיד.
ועד כמה קריטי יועץ עיסקי שאין לי שקל לשלם לו:confused:
ברור שזה משהו נצרך מאוד ,השאלה עם אני אוכל לחכות קצת אחרי שאראה רווחים
או שאקח אותו כדי שאראה רווחים?
ואיזה קווים אדומים אסור לי לעבור בחיים?
טיפים ?קבוצות?מידע?
בשביל עצמי ואז בשביל העסק.
הבעיה שעליתי עליה זה שאני מביאה את עצמי בעסק ואני משפיעה עליו.ולא כמו שכירה שלא משנה על איזה רגל קמתי היום...
תודה מראש על הזמן שהקדשתם שקראתם עד כאן.:D:)
אשמח לתגובות, הערות ,טיפים ,הארות...

• הוסף לסימניות
כתבת
שנוהל ברמה סבירה בעבר. הוא נוהל ברמה סבירה תבקשי מהמנהל הקודם שלו לשבת איתך על כל פיפס ולהמשיך לנהל אותו אותו דבר תראי רווחים ומחלק מהרווחים תקחי איש מקצוע ספיצפי לעסק הזה שיתן לך רעיונות לשיפור!
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
לפני ייעוץ עסקי פרטני ויקר -
ממליצה על קורס לעסקים (יש הרבה מסובסדים) כדי שתלמדי את השפה החדשה
את האתגרים ואת ההזדמנויות שנקרות לפתחך

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעצה קטנה מכולכם כאן.
שנוהל ברמה סבירה בעבר.
הייתי שכירה מאז ומעולם.
איך מנהלים את החיים בעצמי בשביל עצמי תמיד.
ברור שזה משהו נצרך מאוד ,השאלה עם אני אוכל לחכות קצת אחרי שאראה רווחים
או שאקח אותו כדי שאראה רווחים?
ואיזה קווים אדומים אסור לי לעבור בחיים?
טיפים ?קבוצות?מידע?
בשביל עצמי ואז בשביל העסק.
הבעיה שעליתי עליה זה שאני מביאה את עצמי בעסק ואני משפיעה עליו.ולא כמו שכירה שלא משנה על איזה רגל קמתי היום...
תודה מראש על הזמן שהקדשתם שקראתם עד כאן.:D:)
אשמח לתגובות, הערות ,טיפים ,הארות...
תעבדי עם מעוף.
קודם כל קורס יוזמות עסק ואז ייעוץ מסובסד דרכם.
קו אדום: אל תשפכי עשרות אלפי שקלים על יועצים עסקיים שעפים על עצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה