- הוסף לסימניות
והיא גם שכירה- האם היא לא מבוטחת בדמי לידה??
זה ההודעה שקיבלתי עכשיו מהביטוח לאומי.
מה אפשר לעשות בנידון?
מה אפשר לעשות בנידון?
ואז אצטרך לשלם ביטוח לאומי גם בתור עצמאית?נכון - היא לא מבוטחת.
אם היא רוצה לקבל היא צריכה להגדיר אותה נכון מבחינת גבוה הכנסה ומס' שעות בשבוע.
נמתין שביטוח לאומי יוציא סרטון הדרכה כמו רשות המיסים???
נכוןואז אצטרך לשלם ביטוח לאומי גם בתור עצמאית?
קחי רו"ח מקצועית שתמליץ לך מה משתלם.והיא גם שכירה- האם היא לא מבוטחת בדמי לידה??
מה אפשר לעשות בנידון?
צריך כמות מסוימת של חודשים כדי להיות זכאית לדמי לידה?נכון
אם נותרו 6 חודשים עוד ניתן לקבל משהו.צריך כמות מסוימת של חודשים כדי להיות זכאית לדמי לידה?
אם אני כמה חודשים אינה עונה להגדרה ואז עוברת להיות עצמאית זה גם טוב?
יש משהו לעשות בנידון.והיא גם שכירה- האם היא לא מבוטחת בדמי לידה??
מה אפשר לעשות בנידון?
כי השנה הקודמת סגורה. ואין לה מספיק חודשים עד הלידה בשביל להיות עצמאית מבוטחת.
ואם עכשיו אני ממלאת דין וחשבון רב שנתי ומהצהירה שעלו לי ההכנסות, יחשבו לי את זה רטרו כמה חודשים אחורה?צריך להיות מבוטחת כעצמאית 10 חודשים לפני הלידה לחופשת לידה מלאה ו6 חודשים לחצי חופשת לידה
אפשרי, מומלץ מאד להיות מלווים ע"י מייצג, כי ביטוח לאומי מכיר דברים כאלה, דורש הוכחות ומערים קשיים עד שמאשר דמי לידה. (מנסיון)ואם עכשיו אני ממלאת דין וחשבון רב שנתי ומהצהירה שעלו לי ההכנסות, יחשבו לי את זה רטרו כמה חודשים אחורה?
חייבים לשלם מיד !!!אפשרי, מומלץ מאד להיות מלווים ע"י מייצג, כי ביטוח לאומי מכיר דברים כאלה, דורש הוכחות ומערים קשיים עד שמאשר דמי לידה. (מנסיון)
ואם עושים את זה, כדאי לשלם מיידית אפילו בתשלום אחד את החוב שנוצר כדי להיות זכאים לדמי לידה בהמשך.
פתחתי את העסק רק ב1/8חייבים לשלם מיד !!!
עצמאי שלא שילם מקדמות עד ליום הלידה לא זכאי לדמי לידה
ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצועפתחתי את העסק רק ב1/8
מה הסיכויים שישנו לי אותו עכשיו לעצמאי מהתאריך הזה?
ניסתי להסביר בפרטי.פתחתי את העסק רק ב1/8
מה הסיכויים שישנו לי אותו עכשיו לעצמאי מהתאריך הזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים