עצמאי/ית? אשמח אם תוכל/י לענות על שאלון קצר ונחמד

• הוסף לסימניות
מקפיץ - לא עניתי מהטעמים דלעיל
אני הייתי עושה סקר מבין כל הנכנסים לסקר מי ענה ובמה הוא עובד כדי לגלות באיזה מקצוע נמצאים האנשים הנאיביים או הנחשפים ביותר.....

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
ותודה על השיתוף פעולה.

• הוסף לסימניות
עניתי, שמי שם הוא מוחמד......:D
ובאמת, כל מי שעושה כאן סקרים שיתן אחר כך את התוצאות!

• הוסף לסימניות
איזה חוסר פרגון - קצת מגעיל...

לא בא לכם לענות אל תענו

מה אכפת לכם
שאחרים יענו בכיף?

• הוסף לסימניות
רוב הסקרים כאן עוברים בשת"פ פורה בין כולם.
אם יש כאן הערות, כנראה שהם לא סתם ובצדק.
גם בסקר צריך שיהיה טאקט. בפרט שהוא בנוי על טובת הציבור.

• הוסף לסימניות
ותודה על ההיענות המדהימה של כל העונים והעונות- אין כמוכם!
יש כאן דרך לשלוח תודה...;)
אני חושבת שיהיה יפה מצדך לפרגן לייק לכל מי שענה לך "עניתי" וגם הקפיץ לך את האשכול

• הוסף לסימניות
עניתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש כאן דרך לשלוח תודה...;)
אני חושבת שיהיה יפה מצדך לפרגן לייק לכל מי שענה לך "עניתי" וגם הקפיץ לך את האשכול
תודה על ההערה, פרגנתי לכולם לייק,
ובאמת תודה לכולם.
תוצאות הסקר אפרסם בהמשך, בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה