התייעצות עצמאי שלא הפריש לפנסיה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להגיש דו"ח שנתי מקוון בכוחות עצמי [עוסק פטור, קטן]
אבל יש שם דרישה ל"מסמך הוכחה להפרשה לקרן פנסיה", משהו כזה.

אין לי , כי לא הפרשתי מעולם
מה אני עושה ?

אגב, ראיתי שהטלת קנס הוא על עסק שהמחזור שלו הוא 70,000 ומעלה, משהו כזה [אני לא הגעתי לזה]

• הוסף לסימניות
ממתי צריך לצרף כזה מסמך?
אני מעוניין להגיש דו"ח שנתי מקוון בכוחות עצמי [עוסק פטור, קטן]
אבל יש שם דרישה ל"מסמך הוכחה להפרשה לקרן פנסיה", משהו כזה.

אין לי , כי לא הפרשתי מעולם
מה אני עושה ?

אגב, ראיתי שהטלת קנס הוא על עסק שהמחזור שלו הוא 70,000 ומעלה, משהו כזה [אני לא הגעתי לזה]
ממתי צריך לצרף את המסמך הזה?
לא נתקלתי בזה אף פעם

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בזה אף פעם
השנה נתקלתי בזה
1716058092256.png

1716058144420.png

• הוסף לסימניות
הפקדה לקופת גמל, זה לאו דווקא קרן פנסיה, זה משהו אחר לגמרי.
וגם את האישור על תשלומים כעצמאי, צריך לצרף אם אכן משלמים, אם לא אז לא. כמו ש106 מצרפים רק אם עובדים גם כשכיר, וכמו תעודת עולה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה