ב.ד.ה. עצרות מספד והתעוררות, וניחום אבלים על רבינו הגדול זיע"א - זמנים, עדכונים, ותיעודים.

• הוסף לסימניות
מי שלא שמע את ההספד של מורינו הרב זילברשטיין אתמול ברמת אלחנן, לא שמע הספד מימיו. הוא פשוט השתנק מבכי כמה פעמים באמצע הדרשה. אני התרגשתי מאד מאד. שמעתי שידור חוזר מההספד בקו שיח יצחק מתורתו של מורינו הרב המספר הוא 043760582 ההספד נמצא שם בשלוחה 4 נראלי.
והנה כעת אני רואה שזה פורסם פה, יש פה הסרטה קטנה אבל מאד יפה ומרגשת, שווה צפיה:

• הוסף לסימניות
יש קו מטורףףף שנקרא "במחיצתו" על רבי גרשון (עוד בחייו)
יש שם שלוחה 3 של "בדידי הוה עובדא"
ואנשים, בחורים, אברכים, מספרים סיפורים שהיו להם עם מרן רבי גרשון זצ"ל
מאד מאד יפה
כדאי לשמוע!

המספר הוא 073-716-4430

• הוסף לסימניות
הבנתי שהולך להיות ביום שלישי הבא עצרת מספד מרכזית בפוניבז' ומרן פוסק הדור הגר"י זילברשטיין שליט"א אמור להשתתף שם ולשאת דברי הספד [זה די נדיר, הוא לא מגיע לכל מקום כיום]. אולי בהמשך אני ישיג לכם צילום מיתד נאמן של מחר - יום שישי...

• הוסף לסימניות
אולי בהמשך אני ישיג לכם צילום מיתד נאמן של מחר - יום שישי...
הנה:

image (17).png

• הוסף לסימניות
האם יש מקום שאפשר לשמוע את השידור החי?
בקול הלשון נתקע באמצע ולא מועבר.

• הוסף לסימניות
האם יש מקום שאפשר לשמוע את השידור החי?
בקול הלשון נתקע באמצע ולא מועבר.
באמת היה פשלה בקול הלשון.
אבל את ההספד של עמוד ההוראה הגר"י זילברשטיין אפשר לשמוע בקו שיח יצחק, יש שם בשלוחה 4 הקלטה חדה וברורה. את שאר ההספדים של מרן הגרב"ד פוברסקי והגר"צ דרבקין והגרמ"מ פרבשטיין ונשיא הישיבה, ניתן יהיה לשמוע בימים הקרובים בקו במחיצתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה