חדשות בארץ עצרת המיליון - זעקת התורה - נספח

יש את החניון מתחת לקניון רב שפע - 4 קומות של חניה לא גדולות במיוחד, לכן אין לי הבטחה שיהיה מקום.
חוץ מזה יש ברח' תכלת מרדכי חניון די גדול שאין שער ואפשר לחנות, אולם גם שם אין לי הבטחה שיהיה מקום,
לגבי יציאה מהירה אני לא יודע כמה זמן ייקח.
מי שבונה על חניה לדעתי יצטרך להרחיק לפחות 25 דק' הליכה ומעלה... ירושלים ללא תו נכה גם ככה קשה למצוא חניה...
(אני אישית מתכנן לצאת מוקדם בתחב"צ.)

בבני ברק: התחנות מלאות,
והאוטובוסים ג"כ מלאים ולא עוצרים בתחנות,
כידוע ברוב מוחץ של הערים אין תגבור של אוטובוסים לעצרת מחר.

המצב כרגע הוא בלבול מוחלט בקרב העסקנים,
כאוס בהתארגנות הלוגיסטית,
בקיצור כאוס מוחלט!!!
מה אנשים יצאו כבר הלילה בהמוניהם?
ונכון, ברור שיהיה כאוס מחר בעיקר לציבור הליטאי והספרדי שאין לו קהילה מסודרת שיארגנו להם הסעות. לא מצליח להבין איך מארגנים עצרת שנקראת 'המליון' אם לא דואגים איך לשנע את האנשים. נראה לי שבשתי העצרות הקודמות היה תגבור משמעותי של התחבורה בציבורית. למה כעת לא? מחשיד אותי שזה במכוון כדי שלא תהיה קטסטרופה מרוב ההמונים שיגיעו הן בדרך לעצרת והן בעצרת עצמה שלא תוכל להכיל את ההמונים ויכול להגיע לפיקוח נפש ואסון.

נערך לאחרונה ב:
מה אנשים יצאו כבר הלילה בהמוניהם?
ונכון, ברור שיהיה כאוס מחר בעיקר לציבור הליטאי והספרדי שאין לו קהילה מסודרת שיארגנו להם הסעות. לא מצליח להבין איך מארגנים עצרת שנקראת 'המליון' אם לא דואגים איך לשנע את האנשים. נראה לי שבשתי העצרות הקודמות היה תגבור משמעותי של התחבורה בציבורית. למה כעת לא? מחשיד אותי שזה במכוון כדי שלא תהיה קטסטרופה מרוב ההמונים שיגיעו הן בדרך לעצרת והן בעצרת עצמה שלא תוכל להכיל את ההמונים ויכול להגיע לפיקוח נפש ואסון.
יותר פשוט, יש ייעוץ משפטי שלא מאשר. יש שרה שרוצה להיבחר שוב במקום ריאלי בליכוד (אחרי שכבר הרגיזה את נהגי המוניות עם Uber..)

ונכון, ברור שיהיה כאוס מחר בעיקר לציבור הליטאי והספרדי שאין לו קהילה מסודרת שיארגנו להם הסעות. לא מצליח להבין איך מארגנים עצרת שנקראת 'המליון' אם לא דואגים איך לשנע את האנשים. נראה לי שבשתי העצרות הקודמות היה תגבור משמעותי של התחבורה בציבורית. למה כעת לא? מחשיד
גם אני תמה מאוד.
אצלנו אני מדבר עם לא מעט, והרבה הולכים ופוכרים ידיהם ביאוש.
אפח'ד לא דואג..
מה חשבו שאנשים יעלו עם שוורים וסלסילת ביכורים?!

הודעת דוברות רכבת ישראל

בשל העומסים הצפויים, יום ה' (30.10.25) בעקבות עצרת התפילה המתוכננת בירושלים הוחלט יחד עם משטרת ישראל, כי תחנת ירושלים יצחק נבון תיסגר לשירות החל ממחר (חמישי) בשעה 12:30 ועד לחידוש השירות כסדרו בתום העצרת בשל היותה בלב העצרת ולמען שמירה על בטחון הציבור.
כלל קווי הרכבת והתחנות מלבד יצחק נבון תופעלנה כסדרן.
אנו מתנצלים על אי הנוחות.

חשבתי על רעיון, כל מי שלא יצליח לנסוע בגלל אי תגבור האוטובוסים, פשוט יתכנס לעצרת באזור מגוריו.. לשם דוגמא, ב"ב בכביש 4, ק"ס בצומת שילת וכו'. כמובן ללא עימותים עם משטרה ובתיאום עם גדו"י.
ככה המדינה תבין פעם הבאה לתגבר..

על סמך מה אתה אומר את זה??
הודעת דוברות רכבת ישראל

בשל העומסים הצפויים, יום ה' (30.10.25) בעקבות עצרת התפילה המתוכננת בירושלים הוחלט יחד עם משטרת ישראל, כי תחנת ירושלים יצחק נבון תיסגר לשירות החל ממחר (חמישי) בשעה 12:30 ועד לחידוש השירות כסדרו בתום העצרת בשל היותה בלב העצרת ולמען שמירה על בטחון הציבור.
כלל קווי הרכבת והתחנות מלבד יצחק נבון תופעלנה כסדרן.
אנו מתנצלים על אי הנוחות.

חשבתי על רעיון, כל מי שלא יצליח לנסוע בגלל אי תגבור האוטובוסים, פשוט יתכנס לעצרת באזור מגוריו.. לשם דוגמא, ב"ב בכביש 4, ק"ס בצומת שילת וכו'. כמובן ללא עימותים עם משטרה ובתיאום עם גדו"י.
ככה המדינה תבין פעם הבאה לתגבר..
אם יחסמו את הצמתים אף אחד לא יוכל להגיע לעצרת...
זה רעיון טוב לפעם הבאה...

נו?
זה שהתחנה נסגרת ב12:30 זה עדיין לא אומר שאין רכבות
לאורך הבוקר יהיה

האוטובוסים האחרונים העולים ירושלימה מהערים החרדיות, מלאים עד אפס מקום.
ברקע, לחץ גדול מקושי תחבורתי מחר, בשל אי תיגבור הקווים בידי משרד התחבורה.
ומיעוט התארגנויות פרטיות.
התקווה של רבים, היא הגעה באמצעות הרכבת, שכבר הוסיפה קרונות הלילה. (אמס)

התקווה האחרונה של רוב האנשים הייתה הרכבות,
ועכשיו לא ברור איך הם יגיעו אם בכלל.

נו?
לאורך הבוקר יהיה
צודק!
משעה 6:00 בבוקר (בערך) יפעלו רכבות בתחנת נבון בי-ם עד השעה 12:30,
כדאי מאוד לבדוק באתר רכבת ישראל את השעות.

אם יחסמו את הצמתים אף אחד לא יוכל להגיע לעצרת...
זה רעיון טוב לפעם הבאה...
דיברתי על שעת העצרת. אם יתארגנו עם רמקולים אפשר להשמיע את זה מחר גם בכל הערים החרדיות לציבור שלא הצליח להגיע

נו?
לאורך הבוקר יהיה
אמרו שכל רכבת יכולה להכיל עד 2000 איש זה אומר שגם אם כל נוסעי הרכבות יהיו משתתפי העצרת זה יוצא שצריכים לתפוס רכבות מ-6:00 בבוקר ועדיין יביא רק כ40,000 נוסעים (3 רכבות בשעה כפול 2000 כפול 6.5 שעות). לפי מה שנראה לי מתכננים הרבה יותר מזה ליסוע ברכבת מאחר ויש דיבורים על חוסר תגבור קווי אוטובוסים...

אמרו שכל רכבת יכולה להכיל עד 2000 איש זה אומר שגם אם כל נוסעי הרכבות יהיו משתתפי העצרת זה יוצא שצריכים לתפוס רכבות מ-6:00 בבוקר ועדיין יביא רק כ40,000 נוסעים (3 רכבות בשעה כפול 2000 כפול 6.5 שעות). לפי מה שנראה לי מתכננים הרבה יותר מזה ליסוע ברכבת מאחר ויש דיבורים על חוסר תגבור קווי אוטובוסים...
ברור שלא כולם יוכלו לבוא ברכבת, (לא משנה עד איזה שעה היא תפעל)
קחו בחשבון שיש רכבות גם ממודיעין/נתב"ג
כך שמדובר ביותר רכבות,
מאידך - לא נראה לי שהתגבור ל3 בשעה / רכבות ארוכות יהיה מ 6 בבוקר....

רחמי שמים...

ואיך יחזרו אלו שהגיעו ברכבות עד 12 וחצי????
קשה לי להאמין שבסיום העצרת יפתחו את התחנה כל עוד עשרות אלפים צובאים על הכניסה לתחנה באותו הזמן
וזה באמת פיקוח נפש...
המצפה לרחמי שמים מרובים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת