נכון מאוד! גם לי חסר את התמונה הזו, אבל נראה לי שאפי' יתד נאמן לא מצאו תמונה אחת שכוללת כמה רחובות, מצורף שער העיתון מחר נראה שהם מתחו את התמונה ממש התאכזבתי...הייתי רוצה לדעת האם יש למאן דהו...
צילום ותיעוד איכותי מרחפן, אבל שתיעד לא רק מיקום ספציפי, אלא את כל רחוב ירמיהו, יפו, שרי ישראל, מלכי ישראל, שז"ר, שמגר, רחובות הכניסה לעיר,
קיצור את כל האזורים השונים בהם עמדו (עמדנו)...
כי לדעתי אנשים (כל אחד) ראו רק את האזור של עצמו ואם נראה ממש את כל האזורים ביחד...
לדעתי.... עברנו בהרבה הרבה את עצרת המיליון הקודמת וד"ל...
וזה נחוץ להראות קבל עם ועולם עד כמה הציבור שלנו מאוחד וחזק מאי פעם...
השאלה הנכונה היא- לא למה לא בירכו הפעם חכם הרזים, אלא למה כן בירכו פעם שעברה?!למעשה כמה היה?
והאם היה פחות מהקודמת?
למה לא בירכו חכם הרזים?
הודעה בנושא 'תגידו, גם אתם הרגשתם משהו מאוד רוחני בעצרת?' https://www.prog.co.il/threads/תגידו-גם-אתם-הרגשתם-משהו-מאוד-רוחני-בעצרת.1097920/post-15686632למעשה כמה היה?
והאם היה פחות מהקודמת?
למה לא בירכו חכם הרזים?
שמעתי מקודם מהגאון הרב חותה, שעמד היום ליד מרן הגר"מ צדקה והגאון הרב יעקב שכנזי שליט"א ופנה להרב שכנזי ושאלו. וענה לו שבפשטות יש 60 ריבוא ואפשר לברך ועשה מעשה ובירך.השאלה הנכונה היא- לא למה לא בירכו הפעם חכם הרזים, אלא למה כן בירכו פעם שעברה?!
לא עכשיו ולא פעם שעברה התקרבו ל600,000
טכנית אין מספיק חרדים...
באמת היה לי ויכוח וישבנו כמה אנשים ונוכחנו לראות שפשוט היו כמויות בלתי נתפסות...נכון מאוד! גם לי חסר את התמונה הזו, אבל נראה לי שאפי' יתד נאמן לא מצאו תמונה אחת שכוללת כמה רחובות, מצורף שער העיתון מחר נראה שהם מתחו את התמונה ממש התאכזבתי...
טרגדיה.
בשולי העצרת, בשורה קשה.
בחור בן 18 נפל אל מותו מבנין בגובה רב בן 20 קומות.
למרות אזהרות חוזרות ונשנות.
איזה אזהרות?
עשרות ואולי מאות ילדים ובחורים עמדו שם על הבניין והעגורן במשך יותר משעה והמארגנים לא מצאו לנכון לכרוז להם אף לא פעם אחת!
רק לאחר הנפילה וסיום העצרת החלו לכרוז לכולם לרדת.
[העיקר הסתדרנו ללא המשטרה ):
ודווקא כלל משתתפי העצרת הסתדרו לא רע עד שהגיעה המשטרה לפרוק מתחיםעקב רגישות הנושא, הנהלת פרוג מבקשת להבהיר כי אין לפרסם, לדון או להתייחס כלל למקרה הטראגי שאירע בסיום העצרת. נשמור על כבוד המעורבים ועל כללי השיח של אתר פרוג.
תודה על ההבנה. הנהלת פרוג
והנה המייל ששלחתי לרכבת ישראל מיד כשחזרתימייל תקיף שנשלח להנהלת רכבת ישראל
העתק - הדבק - שלח
שימו לב! עדיף לשלוח בעותק נסתר לכולם (אחרת זה יכנס לספאם)
לכבוד
הנהלת רכבת ישראל
הנדון: סגירת תחנת נבון בעת עצרת – פגיעה חמורה בציבור הנוסעים
שלום רב,
ברצוני להביע מחאה נחרצת על ההחלטה המקוממת לסגור את תחנת רכבת נבון בירושלים ביום העצרת ההמונית הצפויה להיערך בקרבת מקום.
תחנה זו מהווה עורק תחבורה חיוני עבור רבים מהציבור – אנשים שמבקשים לשוב לביתם בשלום, ובמועד. עבור רבים מהם, הרכבת היא האפשרות התחבורתית היחידה, בפרט נוכח חסימות צפויות בכבישים.
צר לנו לראות שמתקבלת החלטה כה דרמטית – לא מטעמי בטיחות מוכחים ולא משיקולים תחבורתיים אמיתיים – אלא ככל הנראה בשל שיקולים לא ענייניים. אם אכן כך, מדובר בהתנהלות פסולה, בלתי שוויונית, ואף מפלה ציבור רחב בשל השקפתו ואורח חייו.
אנו דורשים להשיב את התחנה לפעילות כסדרה, או לפחות לפרסם הסבר מלא ושקוף לסיבת הסגירה ולחלופות אמיתיות ומעשיות.
בהיעדר מענה, נשקול פנייה לגורמים משפטיים וציבוריים.
אני מעריך את זה שכתבת להם מייל תקיף ישר כח הם סגרו את תחנת יצחק נבון מהשעה 1 וחצי בצהריים למשך 4 שעות תמשיך כך אני קורא לכל מי שיכול לשלוח מיילים דומים לרכבת ישראל ולכל הגורמים יבורך מפי עליון תודהוהנה המייל ששלחתי לרכבת ישראל מיד כשחזרתי
עכשיו תורי להתנצל!
לאחר שפניתי אליכם קודם לכן בביקורת נוקבת על רקע החשש מהשבתת תחנת נבון ביום העצרת – ברצוני לחזור אליכם, הפעם בנימה שונה לחלוטין.
ב"הסתדרו" אתה כולל גם את העובדה שמאות בני אדם עלו וירדו במשך יותר משעה לעגורן ורק בניסים גלויים שאפילו אתאיסט היה מודה בהם הסצנה לא הסתיימה במוות?מציין לשבח שהסתדרו טוב מאד בזמן העצרת ללא משטרה. (הייתי יותר באזור גשר המיתרים אבל גם הסתובבתי קצת ועם רחפן). לפני העצרת היה קצת מריבות איתם וכנראה עזבו את השטח. בזמן העצרת עצמה לא ראיתי אפילו שוטר אחד(!). לדעתי המשטרה רק עושה נזק בכאלה מקרים, סדרנים חרדים היימיש עושים הרבה יותר טוב את העבודה ברוב מוחץ מהמקרים. (הבלאגן אחרי העצרת היה בגלל חיכוך עם שוטרים שהגיעו לשטח, המון בחורים לא ידעו איך לחזור הביתה, במיוחד שהתחנה המרכזית היתה סגורה לחלוטין במשך שעות ולכן משעמום התקבצו באזור הכניסה לעיר.)
לדעתי כל אלו שעלו על העגורן חייבים לקבל קנס של אלפי שקלים מהמשטרה ולפרסם את שמם ברבים למען יראו ויראו לפעמים הבאות..מאמין שלמשטרה יש דרך לעלות על אלו שעלו שם לפחות חלקם מהתיעודים.ב"הסתדרו" אתה כולל גם את העובדה שמאות בני אדם עלו וירדו במשך יותר משעה לעגורן ורק בניסים גלויים שאפילו אתאיסט היה מודה בהם הסצנה לא הסתיימה במוות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: