עצרת המליון-הקליפ

• הוסף לסימניות
קליפ מיותר במקצת
השוואה לא נחוצה לאף אחד - כולם מסכימים עם תוכן המשנה, רק צריך לפרש אותה כמו שצריך.
התמונות של חרדים רוקדים לא מייצגות "דברי תורה", הם מייצגות ריקודים, זה נחמד, אבל זה לא מגיע למעלת לימוד התורה בפועל.
אני הייתי שם תמונה של בחור בישיבה, לומד.

תמונות של חיילים צועדים, לא מייצגות "דברים בטלים", אולי זה נכון, אבל זה ללכת רחוק מהמשמעות של המושג.
אני הייתי שם תמונה של מוכר הנעלים השכונתי, או של האברך שעומד ליד המיחם ומפטפט..

ואני הייתי בכלל גוזר את כל הקטעים שבהם מופיעים החיילים, סתם כי זה מיותר ומגוחך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי אחד הפרוגים יתנדב לבצע קליפ יותר משקף את האמת, ובצורה יפה יותר.
אולי:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את השיר "אנו משכימים..." החדש?
תודה

• הוסף לסימניות
מסתבר שהקליפ לא בא לשרת את העצרת, אלא העצרת משרתת את הקליפ.
אין שיווק טוב יותר לשיר חדש מאשר לקחת קליפ שמלא בתמונות חיות מהנושא המסעיר האחרון.
ואגב, גם האשכול הנ"ל משמש יח"צ מעולה לקידום של הקליפ.
ומכיון שזה כך, אין שום שאלות על המוטיבים.
כי לצערנו בעולם הפרסום, כל מוטיב שיעורר תגובות שונות (בעיקר מזועזעות:eek:) יקדם טוב יותר וישתווק טוב יותר.
האשכול הזה מהווה לכך עובדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1215634:
יש כאן מישהו שהצליח להוריד?
זה נותן לי הודעה שאי אפשר :(

גם לי
יש פה מישהו שיכול לעזור אולי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ללחוץ על קובץ ואח"כ ללחוץ על הורד וזה אמור לעבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמער;1215720:
ללחוץ על קובץ ואח"כ ללחוץ על הורד וזה אמור לעבוד
זה מה שעשיתי
וזה מה שהוא כותב
מצטערים, לא ניתן להציג או להוריד קובץ זה כרגע.

משתמשים רבים מדי הציגו או הורידו קובץ זה לאחרונה. נסה לגשת לקובץ שוב מאוחר יותר. אם הקובץ שאליו אתה מנסה לגשת גדול במיוחד או משותף עם אנשים רבים, ייתכן שיידרשו 24 שעות עד שניתן יהיה להציג או להוריד את הקובץ. אם עדיין לא תוכל לגשת לקובץ לאחר 24 שעות, פנה למנהל הדומיין.

• הוסף לסימניות
זה אומר שאפשר להוריד רק יש לזה כעת ביקוש והיות וזה קובץ כבד מאוד כי לוקח לו להוריד כמעט 40 דק', אז תמתין למחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1215699:
תתני צלצול למי שיעלה את השיר???????? :) :D :rolleyes:

??????
לא הבנתי את כוונת המשורר בתגובתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1215778:
??????
לא הבנתי את כוונת המשורר בתגובתו

חחחחח רוצה לחנך אותך קצת.
פשוט ליד כל משתמש כתוב הרי מתי הוא נרשם לפרוג, כמה הודעות כתב וכו'.
וכתוב גם כמה צילצולים נתן... ליד השם שלך כתוב 0...
כנראה את לא מכירה את האופציה. יש פעמון בתחתית כל הודעה, וכשאת רוצה לומר תודה (כשמישהו ענה לשאלה שלך, כשהעלו לך קובץ ועזרו... או סתם כשאת מסכימה עם דברי ההודעה) את נותנת צילצול.
אז מהיום את יודעת, ויכולה לצלצל ולהכיר טובה :)

• הוסף לסימניות
סליחה,
עצרתי את הקליפ באמצע, לא ראיתי שום קשר בין העצרת לשיר, ולמטרה של הסרטון.
העצרת - קידוש שם השמים לא נועד להשפיל אף אחד, אלא לקדש שם שמים בלבד, להסביר לכלל העולם, שהתורה היא נפשו של עם ישראל, ואף אחד לא יכול לגעת בה.
השיר - אנו משכימים לבית המדרש לא לרקודים רח"ל, זה עושים גם החילונים במקומות משלהם. הם משכימים לדברים בטלים, על זה כבר העירו, ואלו דברים פשוטים (אם הייתי פותח האשכול, הייתי מוריד מהר את הקליפ, שח"ו לא יגיע לידיים הלא נכונות ויגרום חילול שם שמים, אם יש לך ספק תתייעץ עם רב).
מטרת הסרטון - מה המטרה? מי קהל היעד? לא מובן אם לציבור החרדי, ממש לא משקף דעת תורה.
ואם לציבור החילוני, מה הטעם להרגיז? סליחה, אבל ממש לא מובן.
לענ"ד צריך להוריד את האשכול הזה בדחיפות, אין כאן שום "איש לרעהו".

נ.ב.
התודה שצילצלתי היה לפני שראיתי את הסרטון, אני חוזר בי.

• הוסף לסימניות
הקובץ הכבד פגום, נתקע די בהתחלה

• הוסף לסימניות
המסר מהקליפ הוא שאם אתה לבוש בצורה א' אתה בין יושבי בית המדרש (גם אם אתה מפטפט ברחוב, מפזר ניירות על הכביש, או רוקד), ואם אתה לבוש בצורה ב', אתה בין יושבי הקרנות (גם אם אתה עושה עבודתך באמונה, ומי יודע, אולי היה שם חייל בדרך לשיעור גמרא...?). :(

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. אני נהניתי מאוד והעליתי לשיתוף. לא חשבתי על הקטנות, אבל בשביל זה יש פורום. אני מקוה שמי שכבר הוריד מבין את האמת, כי האמת היא אחת.
אם בא לכם להתפלסף תמשיכו, את הקליפ הורדתי בכל אופן... משום מראית עין.
רק טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;1216185:
תודה לכולכם. אני נהניתי מאוד והעליתי לשיתוף. לא חשבתי על הקטנות, אבל בשביל זה יש פורום. אני מקוה שמי שכבר הוריד מבין את האמת, כי האמת היא אחת.
אם בא לכם להתפלסף תמשיכו, את הקליפ הורדתי בכל אופן... משום מראית עין.
רק טוב.
זה כבר מאוחר, כי הסערה התחוללה..
אמילי עמרוסי - ישראל היום
לא מאמינה שמי שיצר את הקליפ הזה הוא חרדי, או תומך בחרדים.
ואם כן, אין לו פירור במוח.
כיכר השבת מגיש את "הקליפ הרשמי של העצרת, שיר המחאה של העצרת" - קליפ מקומם, מחריד. מזלזל במודע בלובשי המדים באופן שאני בטוחה שיקפיץ גם חרדים לומדי תורה. הרי רובם מעריכים ומכבדים את צה"ל, מבינים שהוא חשוב לקיום הפיזי של מדינת היהודים, רק לא רוצים להתגייס אליו בעצמם.
והקליפ הזה הופך את החיילים, שמוסרים את נפשם, לאויבים ממש.
כבר לא לפיד ובנט - אלא גם שני חיילים תמימים שבטעות חצו את הכביש במקום שבו התחילה העצרת, נושאים תיק גב גדול וכבד - הם "משכימים לדברים בטלים".
אני רוצה להאמין שזה לא מייצג את השדרה המרכזית בחברה החרדית.
"אנו משכימים לדברי תורה והם משכימים לדברים בטלים" שר הזמר שלמה כהן את המילים ממסכת ברכות וממשיך: "מודים אנחנו ששמת חלקנו בין יושבי בית המדרש ולא שמת חלקנו בין יושבי קרנות".
שיר נחמד.
איך עושים מזה קליפ?
דברי תורה/ יושבי בית המדרש - קל. עורך הקליפ התמקד בחרדים שמילאו את רחובות ירושלים בהפגנה. להגנתו אפשר לומר שזה נכון. הם יושבים בבית המדרש.
את החלק השני של המשוואה מילא עורך הקליפ באמצעות מי ששומר על ביטחון המדינה וביטחון החרדים.
שוטר על אופנוע (דברים בטלים), חיילים במדי חיל-אוויר (דברים בטלים), חיילים מצטיינים מצדיעים לרמטכ"ל (דברים בטלים), ביבי באו"ם, עם שרטוט איום הגרעין האיראני (דברים בטלים), חיילים עם תיק גב ענק (יושבי קרנות).
עורך הקליפ האנונימי, איש קטן וקטוע-שכל, אם אתה סבור שהגרעין האיראני ומלחמות ישראל הם דברים בטלים, או שחיילי צה"ל הם יושבי קרנות, בוש והיכלם. בית המדרש בעצמו נכלם.

• הוסף לסימניות
hafakot
אני מניחה שלא ההעלאה כאן גרמה את הסערה...
בכל מקרה, טוב שהוסר.

• הוסף לסימניות
רק חבל על כל חילול השם שנגרם מכל אלו שרק לא חושבים על איך מה שאנחנו מדברים נתפס בצד השני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת