השמח בחלקו
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת אם יש סיבות מסוימות ששוטרים עוצרים מכוניות בכבישים,
או שזה בעיקר עניין של מזל ?
ממה שצריך להזהר ?
ממה שצריך להזהר ?
צריך לעשות השתדלות לחגור, ולנסוע בזהירותחשוב לי לדעת אם יש סיבות מסוימות ששוטרים עוצרים מכוניות בכבישים,
ממה שצריך להזהר ?
אשריך צדיקצריך לעשות השתדלות לחגור, ולנסוע בזהירות
והכי חשוב לדעת שגם עצירת שוטר זה מלמעלה
שוטרים נוטים לעצור רכבים שנוסעים מהר מידי או פרוע מידי.חשוב לי לדעת אם יש סיבות מסוימות ששוטרים עוצרים מכוניות בכבישים,
ממה שצריך להזהר ?
אם אפשר להוכיח את זה למשל עם מצלמה של הרכב אז אפשר לבטל את הדו"חוהיא הוכיחה להם בשיחות אחרונות שלא היה כזה דבר וממש בכתה להם ולא עזר שום דבר וזה נטו מזל
נכון מאוד רכבים ישנים נעצרים יותר.כמו"כ רכבים ישנים ומוזנחים בד"כ נעצרים יותר
נכון לכל תחום בחיים... שימו לב גם על עצמכם ולדוג' ילד יבקש ממבוגר שיצר אתו קשר עין לחצות כביש לפני שיבקש ממישהו אחרחוץ מזה שמעתי שיצירת קשר עין עם שוטר עשויה לגרום לו לו לעצור אותך.
נראה לך שיש ניקים מהמשטרה...?חשוב לי לדעת אם יש סיבות מסוימות ששוטרים עוצרים מכוניות בכבישים,
בחיים לא מתחננים לשוטר זה אחוז מאוד קטן שזה יעבוד ולא שווה להשפיל את עצמך בפניואני ראיתי פעם שעצרו איזה מישהו וטענו שדברה בטלפון והיא הוכיחה להם בשיחות אחרונות שלא היה כזה דבר וממש בכתה להם ולא עזר שום דבר וזה נטו מזל אם אתה נופל באיזה שוטר רשע מרושע אוי לך אבל לפעמים אפילו אם באמת תופסים אותך אפשר להתחנן
כנ"ל לגבי המכס...נכון לכל תחום בחיים... שימו לב גם על עצמכם ולדוג' ילד יבקש ממבוגר שיצר אתו קשר עין לחצות כביש לפני שיבקש ממישהו אחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים