'עקביות' או 'להיות בולט', מה עדיף?

• הוסף לסימניות
חברים יקרים.
אני אמור לעשות פרסומת בעיתון מקומי לאשה שעוסקת בטיפולי אנרגיה חיובית.
יש לה תקציב מוגבל, ועומדות לפנינו שתי אפשריויות. האחת לפרסם למשך חמשה שבועות במשבצת בגודל רבע עמוד, והשנייה, לפרסם במשך עשרה שבועות אבל רק על שמינית עמוד.
מי יכול ליעץ לי מנסיונו האישי והמקצועי במה כדאי לבחור?
יישר כח!

• הוסף לסימניות
זו תשובה שמשתנה לגמרי.

אם זו מודעת תדמית, אזי חשוב להיות בולט, ועדיף פעמיים מודעה גדולה מאשר 10 קטנות.

אם מדובר במודעות מכירה/מבצע נקודתי מתמשך אזי עדיף למשוך את הפרסום.

אלא שעצם ההחלטה היא ככל הנראה שגויה מן היסוד.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תלוי במסר אותו רוצים להעביר.

בגדול, הייתי מנסה לשלב בין השתיים. להתחיל עם הגדולות ולרדת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חשוב להיות עיקבי
(נו תמיד יש את אלו שיגידו לך אחרי שאתה מפרסם כבר חודשיים ברצף שהם לא ראו אותך אף פעם----?)
גודל לא תמיד משנה- מנסיון
אבל צריך לשים לב,כמובן, בסיעתא דשמיא, שיהיה במקום בולט
הן מבחינת המיקום
והן מבחינת "המסביב"
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
משתנה גם לפי סוג המדיה
יש עיתונים (כמו יתד יום שלישי) שיש כאלו ומתברר שלא מעט, שקוראים את כל המודעות הקטנות מפינת העמוד העליונה ועד למטה.
לעומת זה יש מקומונים שרוב קהל היעד שלהם לא נמנה על חובשי ספסלי בית המדרש, והם קוראים בעיקר את המודעות הגדולות.
בכל מקרה, במודעות אינצ'ים חשוב לדאוג לשימוש בצבע (1-2, לא יותר) חזק ובולט, טקסט ברור, וכותרת מושכת.

מוקדש בהערכה למן מהופלים, אחרי שאפיתם לעם ישראל ופלים טריים מיד לאחר הפסח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;983488:
משתנה גם לפי סוג המדיה
יש עיתונים (כמו יתד יום שלישי) שיש כאלו ומתברר שלא מעט, שקוראים את כל המודעות הקטנות מפינת העמוד העליונה ועד למטה.
לעומת זה יש מקומונים שרוב קהל היעד שלהם לא נמנה על חובשי ספסלי בית המדרש, והם קוראים בעיקר את המודעות הגדולות.
בכל מקרה, במודעות אינצ'ים חשוב לדאוג לשימוש בצבע (1-2, לא יותר) חזק ובולט, טקסט ברור, וכותרת מושכת.

מסתבר שבמקומון במקום כמו ביתר למשל שמכיל עשרות עשרות עמודים מלאים וצפופים בפרסומות, אין הבדל בין האפשרויות. הלא כן?

ואגב, מגיעה לך הטבה של חבילת וופלים חמים וטריים שנטחנו לאחר הפסח [לגבי האפייה אינני יודע ממתי] ;)

• הוסף לסימניות
משתנה גם לפי סוג המדיה

מויש,

אני חושב שבדיוק להיפך,

במקומונים, בגלל האופי האינפורמטיבי שלהם, אנשים קוראים בהם את האינצ'ים הקטנים.

יתד נאמן, בשל אופיו החדשותי, רואים בו בעיקר את המודעות הגדולות. והשאר, משתכרים עקב מאסה גדולה כזו של קוראים, שלא יימלט שלא יהיו תגובות לכל אינצ'.

להוציא כמובן העמודים של הלוח, שהפכו לזירת מסחר בפני עצמה. (והשער. נו, טוב, שער)

(וכמובן, גילוי נאות, אני בעלים של מקומון בעוצמה וכו' וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;983554:
מויש,

אני חושב שבדיוק להיפך,

יתד נאמן, בשל אופיו החדשותי, רואים בו בעיקר את המודעות הגדולות. והשאר, משתכרים עקב מאסה גדולה כזו של קוראים, שלא יימלט שלא יהיו תגובות לכל אינצ'.

דווקא אני מכירה משהו שפירסם לאחרונה אינץ' וחצי בעמוד שער של יתד יום שלישי
וקיבל תגובות גדולות מאוד.....
לעומת זאת הוא ניסה לפרסם שתי אינץ' בעוד מקום והיו אולי 10 פניות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;983479:
אלי.
מה כוונתך במשפט זה?

אגב. לא חלמתי לקבל תגובה ממי שמושל בתחום:)

ג"א מצטרף למילות התורה על הוופלים הפיקנטיים.

קצת ארוך מבתגובה בודדת, אבל אני ינסה לתמצת. לפרסום בכדי להחדיר מסר בודד, מספיק פעמיים שלש - ועדיף בכמה מדיות מקבילות. אבל אם המסר משתנה (כמו למשל, מבצעי בר-כל וכו') או שהתחרות סביב מייצרת הכרח מטומטם של שוק מחנה יהודה - מי שזועק יותר יקבל יותר - כמו בענף הביטוח, אזי אין ברירה, מלבד פרסום רציף. והגודל? תלוי איך המתחרים. שוב, לא בשליטה שלך.

אלא, שברוב המקרים, עסקים לא יודעים להבדיל עוד ברמת ההתנהלות העסקית, אם העסק צריך מבצעים בכל זמן, ואזי כמובן שחובה לעדכן עליהם, או שהעסק צריך אחת לתקופה לספר את סיפורו לקהל המטרה.

הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;983570:
ג"א מצטרף למילות התורה על הוופלים הפיקנטיים.

קצת ארוך מבתגובה בודדת, אבל אני ינסה לתמצת. אבל פרסום בכדי להחדיר מסר בודד, מספיק פעמיים שלש - ועדיף בכמה מדיות מקבילות. אבל אם המסר משתנה (כמו למשל, מבצעי בר-כל וכו') או שהתחרות סביב מייצרת הכרח מטומטם של שוק מחנה יהודה - מי שזועק יותר יקבל יותר - כמו בענף הביטוח), אזי אין ברירה, מלבד פרסום רציף.

אלא, שברוב המקרים, עסקים לא יודעים להבדיל עוד ברמת ההתנהלות העסקית, אם העסק צריך מבצעים בכל זמן, ואזי כמובן שחובה לעדכן עליהם, או שהעסק צריך אחת לתקופה לספר את סיפורו לקהל המטרה.

הצלחות

יישר כח.
ממש שיעור בפרסום.

• הוסף לסימניות
היה מעניין מה דעתכם בנידון על עסק חדש.

• הוסף לסימניות

לא הצלחתי להבין את הסברא, אלו שלא נמנין על חובשי ספסלי בית המדרש נמשכים דווקא למודעות גדולות?
חובשי ספסלי בתי מדרשיות נמשכין דווקא לאינצ'ין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;983554:
מויש,

אני חושב שבדיוק להיפך,

יפה דיברת,
המאסה הגדולה של הקוראים +העובדה שהמאסה הזו כוללת הרבה 'בני תורה' + התפוצה הארצית נותנים אפקט חזק גם לאינצ'ים, אבל יש סיבה נוספת שהאינצ'ים נקראים בשקיקה ביומונים והיא: צורת העיתון בנויה בצורת מיקס אחד גדול, חדשות, מודעות, אינצ'ים, מבזקי חדשות הכל מעורבב בעמוד אחד ובין כה וכה הקורא מרפרף במהירות על פני כל הדף אז קל יותר לצוד אותו.

נכתב ע"י shoshi;983646:
לא הצלחתי להבין את הסברא, אלו שלא נמנין על חובשי ספסלי בית המדרש נמשכים דווקא למודעות גדולות?
חובשי ספסלי בתי מדרשיות נמשכין דווקא לאינצ'ין?

מי שרגיל בלימוד גמרא ומפרשים, מתייחס לכל אות ותג, בצורה רצינית מחד, ושולט בקלילות בקריאת דף מרובה טקסטים מאידך. (הרבה יותר מבן גילו שכל המאמצים של שרירי עיניו מופעלים רק במסכי 42 אינצ' מרצדים...)
יוכל להעיד על כך פותח האשכול המוכשר, שנמנה על אחד מעורכי 'ילקוט ביאורים' בגמרא מתיבתא של עוז והדר.

• הוסף לסימניות
ומה עם נתח השוק של העזרות כנגדיהם?
(לפי הסקרים המעודכנים עולה כי הן מהוות 50% מנתח השוק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;983937:

לכן לקהל היעד יש מקום רב משקל בהחלטה (גם) על גודל המודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;983937:

אהה..
25% מקהל היעד של העוזרות, ראו את אביהם רכון שעות רבות על הגמרא הדהויה וממנו הם למדו להעריך כל מילה.
25% מהם לא ראו את אביהם, אבל רואים את הבעל עושה את זה וממנו הם למדים.
25% מהם קוראים את ספרי מ. ארבל, מ. קינן וחיים גרינבוים
לפנות לנתח של 75% מקהל היעד אני חושב שזה די והותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;983951:
אהה..
25% מקהל היעד של העוזרות, ראו את אביהם רכון שעות רבות על הגמרא הדהויה וממנו הם למדו להעריך כל מילה.
25% מהם לא ראו את אביהם, אבל רואים את הבעל עושה את זה וממנו הם למדים.
25% מהם קוראים את ספרי מ. ארבל, מ. קינן וחיים גרינבוים
לפנות לנתח של 75% מקהל היעד אני חושב שזה די והותר.

אשרי המאמין...

• הוסף לסימניות
כיום הנשים למדניות יותר מבעליהן, זה בסיידר..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה