טיול בחו"ל עקב המצב הבטחוני - הייתם קונים עכשיו כרטיסי טיסה לבין הזמנים?

• הוסף לסימניות
משפחה עם ילדים, מעונינים לקנות כרטיסי טיסה ולשכור דירה בדאבוס בבין הזמנים
רק שבימים האחרונים מדברים על מלחמה כמעט ודאית עם לבנון בשבועות הקרובים (למי שעוקב אחרי אשכול העידכונים......)
מה אומרים? הייתם קונים עכשיו כרטיסים, קובעים דירה, רכב וכו'
אני מודעת לכך שחברת התעופה מחזירה כסף במקרה של ביטול, ויש אפשרות לשכור דירות עם אפשרויות ביטול, וכו', אך אני לא מדברת רק על הפן הכלכלי, אלא גם על ההשקעה הרבה בתכנון טיול כזה (טיול עצמאי) והאכזבה הצפויה לנו ולילדים אם הוא יתבטל.
האם הייתם בכלל נכנסים לעניין או מחליטים שהשנה אתם מוותרים ודי?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להבנתי אין פה עניין של יעד בטוח יותר או פחות, ואפילו לא חברת תעופה ישראלית או לא (אם נקנה ברור שנקנה רק אל על) אלא עניין של סגירה הרמטית של נתבג ברגע שתתחיל מלחמה אמיתית עם לבנון (כך ראיתי בכתבות שונות שקראתי...) .
לא יותר מפחיד להיתקע בארץ זרה
שאין אפשרות לחזור לארץ כי השמים סגורים?
מה עושים בכזה מצב?
מה היה במלחמת לבנון השניה?
הרי גם היה ירי טילים לעבר המרכז
נתב"ג היה סגור?

• הוסף לסימניות
היי
וכן האם הייתם קונים כרטיסים לעוד שבועיים? או שזה גם מפחיד להתקע בחו"ל? יש כזו אופציה הגיונית ונראית באופק הקרוב?

• הוסף לסימניות
לא יותר מפחיד להיתקע בארץ זרה
שאין אפשרות לחזור לארץ כי השמים סגורים?
מה עושים בכזה מצב?
מה היה במלחמת לבנון השניה?
הרי גם היה ירי טילים לעבר המרכז
נתב"ג היה סגור?
במלחמת לבנון הקודמת הירי היה בעיקר לצפון כך שכמעט לא היתה השפעה על נתבג
ב17 השנים שחלפו הם התחמשו לא נורמלי , ויש להם טילים מדויקים לא רק עד תל אביב אלא גם עד הנגב...

מבחינתי אם המלחה תהיה קשה כמו שאומרים לא אכפת לי להתקע בשוויץ ולחסוך אותה מאיתנו :)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה עדיף להזמין בחברת אל על או חברת בת שלה
שהיא הראשונה שתסע גם בזמן מלחמה חלילה

• הוסף לסימניות
היי
וכן האם הייתם קונים כרטיסים לעוד שבועיים? או שזה גם מפחיד להתקע בחו"ל? יש כזו אופציה הגיונית ונראית באופק הקרוב?
לשבועיים הקרובים פחות מלחיץ
לא נראה שמשהו הולך לקרות כ"כ מהר...

• הוסף לסימניות
משפחה עם ילדים, מעונינים לקנות כרטיסי טיסה ולשכור דירה בדאבוס בבין הזמנים
רק שבימים האחרונים מדברים על מלחמה כמעט ודאית עם לבנון בשבועות הקרובים (למי שעוקב אחרי אשכול העידכונים......)
מה אומרים? הייתם קונים עכשיו כרטיסים, קובעים דירה, רכב וכו'
אני מודעת לכך שחברת התעופה מחזירה כסף במקרה של ביטול, ויש אפשרות לשכור דירות עם אפשרויות ביטול, וכו', אך אני לא מדברת רק על הפן הכלכלי, אלא גם על ההשקעה הרבה בתכנון טיול כזה (טיול עצמאי) והאכזבה הצפויה לנו ולילדים אם הוא יתבטל.
האם הייתם בכלל נכנסים לעניין או מחליטים שהשנה אתם מוותרים ודי?
תודה לעונים
ממש לא, יש מספיק בלגן עכשיו, ואתה לא יכול לדעת מה יהיה עוד יום...
אגב, גם המצב בעולם לא משהו, וזה בלי שדיברנו על אנטישמיות...
חברה שלי היתה בחול לפני פסח, ואז היה את הבלגן עם איראן, והיא נאלצה להישאר שם עוד,
קיצר, לא ממליצה.

• הוסף לסימניות
לא הייתי קונה לא רק מפחד שאפסיד טיסה אלא כי אין מקום יותר בטוח ליהודי מאשר בארצינו הקדושה, הכי קרוב לשכינה הקדושה!.
כמו"כ אין מקום יותר בטוח ליהודי מאשר בבית כנסיות ובבתי מדרשות ולא באינטרנט....

• הוסף לסימניות
ברור שאם מזמינים אז צריך לקחת בחשבון מראש שיש סיכוי שיתבטל
אז אולי באמת לא לספר לילדים
יש איזה קטע עם קיץ ומלחמות.. זה משהו שמשתלב משום מה.. :confused:

ולא נשמע מלחיץ להתקע שם אם נוסעים כל המשפחה (אם הילדים נשארים פה זה באמת מלחיץ)

רק מה, אם יגיע המשיח בזמן שתהיו שם............

• הוסף לסימניות
לי מרגיש לא מתאים לטוס לחופשה בחו״ל בזמן מלחמה. בזמן שיש כל כך הרבה מפונים ולוחמים פצועים ומתמודדדים. בטלתי תוכניות לחופשה בשווייץ השנה.
מסכים.
ואם כן צריך ליסוע מכל מיני סיבות - רק בחברה ישראלית כמו אל על שתמיד שמרה על הטיסות שלה ועל הנוסעים שלה, כל חברה אחרת זה חשש אמיתי ענק לביטולים ברגע האחרון בארץ או גרוע יותר - כשאתם בחו"ל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה