מידע שימושי עקב הקורונה - קניות מהדרין אונליין

• הוסף לסימניות
67.jpg

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע על אתר ששולחים לב"ב שעדיין מקבל הזמנות נכון להיום?
אגב, כל האתרים המופיעים באשכול זה כבר לא מקבלים הזמנות או שאינם יכולים לספק עד פסח.

• הוסף לסימניות
בירושלים יש אתר https://www.5dakkot.com/ שמאוד טובה עם שירות מעולה ויש עדיין אפשרות להזמנות.

• הוסף לסימניות
שירות מעולה. מגיע בקרטונים - מבחינתי יותר נח מישיר שמביאים בשקיות.
אספקה מהירה מאד - את יכולה להזמין בבקר עד השעה 12:00 והאספקה באותו יום בין 16:00-22:00.
זיכויים/החלפות - מטופל בצורה טובה

מבחינת טריות פירות וירקות - בדרכ בסדר. לדעתי בישיר איכות גבוהה יותר

מה שבעיקר מפריע לי זה שהמחירים באקספרס גבוהים יותר. ויש פחות מבצעים....
דווקא עשיתי הזמנה באתר לפני שבוע.. היה אמור לבוא לי ביום שלישי ועד עכשיו זה לא בא... ניסתי ליצור קשר בטלפון וזה עובר לתא קולי ובמייל, ובפניות, ועד עכשיו אף אחד לא ענה ולא יצר קשר..

• הוסף לסימניות
5 דקות לסופר משלוח מכרות את החמץ כדין?

• הוסף לסימניות
כל סניפי רמי לוי בכשרות שארית עד כמה שידוע לי וגן בכשרות חרדים.

• הוסף לסימניות
לרגל המצב עשיתי לאחרונה שתי קניות
בישיר מהדרין של יש
וברמי לוי

הגיעו שניהם בשעה שקבענו באתר ועמדו בזמנים
הגיעו בצורה מסודרת ארוז היטב בשקיות
לשניהם היו הרבה חוסרים בחנות ולכן לא קבלנו הרבה דברים לכן אי אפשר לבנות על זה (אם מחכים לעוף הטרי שיגיע ביום חמישי לשבת לא תמיד זה יקרה בסוף)
לדעתי לא מספיק מפותח החנויות האלה אני בגלל כל החוסרים שהיו לי לא יעשה שוב קניה (אם אתה עושה קניה ב700 שקל אתה מרגיש בסדר לשלם 30 שקל למשלוח אבל אם בסוף מגיע לך ציוד רק ב400 שקל זה לא מרגיש בנוח עלות המשלוח)
אשמח שגם אחרים ישתפו בחוויות קניה על מנת שנלמד להבא.

• הוסף לסימניות
בישיר מהדרין של יש
וברמי לוי

לשניהם היו הרבה חוסרים בחנות ולכן לא קבלנו הרבה דברים לכן אי אפשר לבנות על זה (אם מחכים לעוף הטרי שיגיע ביום חמישי לשבת לא תמיד זה יקרה בסוף)
לדעתי לא מספיק מפותח החנויות האלה אני בגלל כל החוסרים שהיו לי לא יעשה שוב קניה (אם אתה עושה קניה ב700 שקל אתה מרגיש בסדר לשלם 30 שקל למשלוח אבל אם בסוף מגיע לך ציוד רק ב400 שקל זה לא מרגיש בנוח עלות המשלוח)

בעבר עשיתי הזמנות בישיר למהדרין לפני זמן הקורונה
ואז לא נתקלתי בבעיות ובחוסרים

אז לא בטוח שאפשר ללמוד מקניה בזמן כזה...
השאלה מה קורה באתרים אחרים כעת?

• הוסף לסימניות
בישיר מהדרין של יש
וברמי לוי

טרם עידן הקורונה המשלוחים ברמי לוי דפקו יופי ללא חוסרים

• הוסף לסימניות
בחמש דקות יש גם מוצרי חלב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה