שיתוף - לביקורת עקב השמועה על נגיף חדש בסין, מספר המלצות שלי למקרה של התראה על נגיף אמת

• הוסף לסימניות
כששמעתי את השמועה על נגיף חדש המתפשט בסין, שהתבררה אמנם (ככל הנראה...) כשמועה בלבד, הרגשתי את העול הכבד נוחת על כתפיי.

איזה עול, אתם בטח שואלים.

הכנת הציבור לתרחיש דמוי הקורונה.

מכיוון שאני ניתחתי שלל סיטואציות בהן נתקלנו בקורונה, מהן מזוויעות, ומהן עוד יותר מזוויעות (ועוד יותר וכו'), אני רואה חובה לעצמי לשתף את הקהל בהנחיות מיוחדות למען ידעו להתכונן משעה שידווח על נגיף אמת שכזה העומד להגיע.

אז הנה מעט מהן לפניכם, קחו אותן לתשומת לבכם!

המלצה ראשונה: קנו מסכות! מחירי המסכות בתחילת הקורונה הרקיעו שחקים, כך שאנשים נשארו עם אותה מסכה לאורך זמן! מה שגרם להם להתפלל מעומק לב שיידבקו כבר בנגיף למען יאבדו את חוש הריח הנוראי.

המלצה שנייה: לימדו את פרצופי חבריכם ומכריכם ללא הפה והאף! לכשתחזורנה המסכות חלילה תצטרכו לזהות אותם ללא אמצעי הזיהוי הללו! שלא יקרה לכם את מה שקרה לי שעה שחשפתי לחברי סיפור פיקנטי ששמעתי בשכונה, ובאמצע להט הסיפור גיליתי שאני מספר אותו לראש הכולל שלי.

המלצה שלישית: אם אתם בתקופת פגישות, הזדרזו לפני המסכות! שלא יקרה לכם מה שקרה לחברי שנפגש בביתה של בחורה ובסופה של הפגישה הסוערת בה הפרטנרית לא הייתה שותפה כלל, הוא גילה שהוא דיבר עם אמא של המיועדת...

המלצה רביעית: הסבירו כבר עכשיו לשוויגער שלכם במתק שפתיים שמה שאמרתם בסוף הקורונה שאם חס וחלילה יבוא עוד נגיף היא צריכה לעבור להיות איתכם, היה רצון טוב, אבל זה מסוכן, אבל ממש! (אתם יודעים למה... אבל תצטרכו להסביר לה משהו אחר)

המלצה חמישית: בטלו את כל הנופשים שקבעתם! אין צורך! תוכלו להידבק משפחתית בנגיף ולנסוע לנופש על חשבון המדינה!

המלצה שישית: הכינו אלפי דפי יצירה לילדים. לא הייתם רוצים למצוא את עצמכם כמו רבים מתוכנו שעמדו מסתכלים בחוסר אונים על ילדיהם היושבים על גבי המקרר ומציירים על בדל הקיר האחרון שנותר...

המלצה שביעית: למדו היטב את מפת אזורכם! שלא תגלו כמוני בדעיכת הנגיף והקלת ההנחיות, שהקיוסק של הצ'יפס היה בכלל בתוך המאה מטר. ומסתבר שהריצה המטורפת הקבועה מהחנות הביתה, שגרמה לנפילתם של מאות צ'יפסים זכרונם לברכה, הייתה מיותרת. איי, כואב, כואב על אותם הצ'יפסים שנפלו לשווא!

המלצה שמינית: קנו מכונת תספורת ביתית! זה שאתם לא יוצאים מהבית לא אומר שיושבי הבית או הצופים בכם בזום צריכים לחזות בזיו פניו של שימפנז מצוי.

המלצה תשיעית: למדו להשתמש במצלמת הזום! זה לא היה נחמד לאף אחד לדבר איתכם כשכל מה שהוא רואה זה את שערכם על כל תכולתו המגוונת.

המלצה עשירית: קנו הליכון, או כל מכשיר כושר אחר. אחרת, תגלו שגם אחרי שההנחיות יתירו לצאת מהבית, אתם למרבה צערכם לא תוכלו לבצע את הפעולה הזו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המלצה אחת עשרה. קנו מצלמת אבטחה לשידורים חיים מהמטבח. אין דבר יותר מנחם מצפייה בסיר מרק מתבשל, בזמן שאתם תקועים בשיחת זום אינסופית ומשעממת..

המלצה שתיים עשרה. תלמדו איך לדבר עם עציצים. לא שהם יענו לכם, אבל הם הרבה יותר נחמדים מאשר לדבר עם עצמכם.

המלצה שלוש עשרה. הירשמו בפרוג לקורס בתקשורת בלתי מילולית! שלא יקרה לכם שוב מצב שבו אתם יושבים בזום שעה שלמה ומדברים עם מישהו שהמיקרופון שלו בכלל תקול.

המלצה ארבע עשרה. קחו קורס בכלי נגינה אקזוטיים כמו האמגאם או דידג'רידו - לא שיש לכם סיכוי לדעת לנגן על זה, העיקר שהשכנים ישתגעו לפניכם.

• הוסף לסימניות
המלצה ארבע עשרה. קחו קורס בכלי נגינה אקזוטיים כמו האמגאם או דידג'רידו - לא שיש לכם סיכוי לדעת לנגן על זה
למה אתה חושב כך? אני דידגו'רידיסט לא רע... תשאל את אלו שהיו שכנים שלי בקורונה (משום מה כולם עזבו).
המלצה חמש עשרה. רפרפו בפרוג על כל הטורים של @שועל ספרות. עדיף להיות משוגע שמח מאשר מבודד נורמלי... :ROFLMAO:
:geek:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המלצה נוספת- קלקלו את מה שאפשר בבית. חוק בטבע אומר שדבר מקולקל לא ניתן לקלקלו שוב.
ההמלצה שלך קלקלה את ההמלצות החיוביות שנפרטו באשכול. חבל.
חוק בטבע אומר שדבר מקולקל לא ניתן לקלקלו שוב.
אז בעצם זה בסדר.:)

• הוסף לסימניות
יפה ממש!
המלצה שנייה: לימדו את פרצופי חבריכם ומכריכם ללא הפה והאף! לכשתחזורנה המסכות חלילה תצטרכו לזהות אותם ללא אמצעי הזיהוי הללו! שלא יקרה לכם את מה שקרה לי שעה שחשפתי לחברי סיפור פיקנטי ששמעתי בשכונה, ובאמצע להט הסיפור גיליתי שאני מספר אותו לראש הכולל שלי.

המלצה שלישית: אם אתם בתקופת פגישות, הזדרזו לפני המסכות! שלא יקרה לכם מה שקרה לחברי שנפגש בביתה של בחורה ובסופה של הפגישה הסוערת בה הפרטנרית לא הייתה שותפה כלל, הוא גילה שהוא דיבר עם אמא של המיועדת...
זה קצת כפילות.
אם כבר, הייתי רוצה:
אם אתם בתקופת פגישות, הזדרזו לפני המסכות! שלא יקרה לכם מה שקרה לחברי
בשבת הראשונה של אחרי הארוסין שהוא הגיע לביתה הוא גילה ש.....
(פתוח להשלמות)
חצ'קונים, אף של אחשווראש, סנטר כפול 5.

• הוסף לסימניות
יפה ממש!

זה קצת כפילות.
אם כבר, הייתי רוצה:

(פתוח להשלמות)
הייתי אומרת- אם אתם בתקופה של פגישות- נא הקדימו בואכם ותבנו מחיצות שקופות. בעיות שמע עדיפות פי כמה מבעיות ראיה. בפגישה אם מישהו לרגע תהה אחרת- מחיצה עדיפה על מסכה

• הוסף לסימניות
וואו זה מצחיק! כהוגן!
הצלחת להצחיק אשה יהודיה, ועוד עם ילדים חולים (בקורונה...) ועוד ביום חמישי. זה דבר גדול והשם ישלם לך כגמולך הטוב.
מניסיון אישי אין צורך לקנות הליכון, שכחת לציין את הספורט הייעודי לתקופת הקורונה: טיפוס על קירות.

• הוסף לסימניות
זה קצת כפילות.
מסכים. לא ברור למה למרות שהרגשתי את זה עדיין השארתי... ועוד כשיכולתי לכתוב את זה
(פתוח להשלמות)
ענק! אולי בעצם נטפרי היו חוסמים... אה, רגע! את התגובה שלך הם לא חסמו. חבל שלא כתבתי!

• הוסף לסימניות
וואו זה מצחיק! כהוגן!
הצלחת להצחיק אשה יהודיה, ועוד עם ילדים חולים (בקורונה...) ועוד ביום חמישי. זה דבר גדול והשם ישלם לך כגמולך הטוב.
כיף לקבל כאלו תגובות!
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה