• הוסף לסימניות
סוף סוף כותרת ראויה לשמה...:D

• הוסף לסימניות
דוד מקסים ביותר
קצת חשוך לי

• הוסף לסימניות
רכות שמלטפת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1206950:
דוד מקסים ביותר
קצת חשוך לי

תודה רבה :)

אצלי במסך אני לא רואה את הבעיה, בהדפסה זה בדר"כ נראה דומה.
המטרה בתאורה הזאת היא לדמות חלון מאחור, לתלת ממדיות, אם הייתי ממלא מקדימה בעוצמה גבוהה יותר האחורית לא היתה מורגשת. תאורה אחורית לא מרוככת לא התאימה לתמונה ...
בתוצאה ישנה תאורה אחורית רכה, מילוי של סופטבוקס גדול לפנים, ועוד מילוי לרגליים, ככה המרכז נותן את העומק.

• הוסף לסימניות
מאוזן לי מידי..
הייתי מצפה לזווית קצת שונה, למשל,, קירבה יחסית אל הראש או אל הרגליים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את האפקט של התאורה האחורית על הבד, רק חבל שהתאורה לא באה יותר מהכיוון של הראש, כך גם הית מקבל תאורת שיער וגם הבד היה מואר קצת וגונב פחות מההצגה (העין נמשכת מאוד לבד).
אלכסון כזה יותר (נכון) זורם לי בעין.
צפה בקובץ המצורף 187158

קבצים מצורפים

• ניובורן.jpg
    KB 295.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1206888:
מצלמה, תאורה, שמיכה, מטפחת ושינה עמוקה של תינוק עקוד, זה מה שצריך בשביל תמונה שלווה ...

צפה בקובץ המצורף 187099

וגם חימום...

הייתי חייבת להגיב
התמונה מקסימה ומגרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה