דרוש מידע עקירת שיניים קדמיות לתינוק בן שנתיים

• הוסף לסימניות
אני פונה בבקשה לעזרה דחופה -
בני בן השנתיים סובל מריקבון ושבר בשיניים הקדמיות (התחיל בהנקה והסתיים בחבלה)
נסינו טיפולים אנטיביוטיים, אך הדלקות ממשיכות.
כרגע הילד סובל מכאבים ומתקשה לישון ללא משככי כאבים.

רופא השיניים המליץ על עקירת השיניים,
אך אנו מעדיפים לנסות קודם טיפול שורש כדי לשמר את השיניים.
נשמח להמלצות על רופא שיניים מומחה לילדים שיש לו ניסיון מוכח בהצלת שיניים מעקירה,
עם זמינות תורים מהיום למחר, ואפשרות לטיפול בהרדמה/סדציה.

הומלץ על ביה"ח "הדסה עין כרם" לבוא בבוקר לחירום, או פנקס בתל אביב (מאוחדת)
אך האם מבצעים שם עקירות בלבד, או גם מנסים אלטרנטיבה של טיפול שורש?

• הוסף לסימניות
הייתי בהדסה לפני המון שנים, בתור ילדה
ועקרו לי שם כמה וכמה עקירות
לא יודעת להגיד לך, אולי לא היתה ברירה

• הוסף לסימניות
יתכן מאד שהרופא צודק.
מדובר בשיניים חלביות אחרי הכל שאמורות ליפול בגיל 5-6.
קחו חוות דעת שניה מרופא נוסף.

• הוסף לסימניות
קחו בנוסף בחשבון, שלדעת 2 רופאי שיניים שהתייעצנו איתם, אם לא עוקרים בזמן , הנזק יכול לחלחל לשיניים הקבועות.
(כמדומני שאמרו שזה לא קורה במיידי, ואפשר לראות מתי כבר חייבים עקירה לפי מצב החניכיים).

• הוסף לסימניות
כמה שזה קשה תחשבו על האופציה שזה הורס את השיניים הקבועות.
אנחנו עקרנו שן אחת עקב חבלה והשניה נפלה עקב חבלה חצי שנה אחר כך...
בהתחלה זה קשה אבל מתרגלים... יש יותר סיכוי ליישור שיניים אחר כך.. (יש לי 2 שהיה חסר להם שיניים קדמיות אחד צריך יישור שיניים והשני לא, עניין של מבנה פנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה