מה מצב השן?אני צריכה לעקור שיני בינה והמחירים...
מצד שני רוצה רופא אמין ומקצועי עם התאוששות קלה בעז"ה
יש לכם המלצות בשבילי על רופא מקצועי וזול
שמעתי באוניברסיטה בתל אביב, איך הם שם?
יש לכם עוד המלצות אולי?
זה יעזור לי מאוד!
תודה מראש!
תודה,היה אשכול על זה.
אנחנו הלכנו לנועם ברוק
מעולה ומומלץ
זה נשמע מידי זול.. זה מומלץ? איך היתה עקירה והתאוששות?בהדסה עין כרם, 80 שקלים לשן לא כלואה.
*מותנה בכך שזה לא הטיפול היחיד בפה.
לא בטוחה שזה לא שווה,תודה,
ראיתי הרבה המלצות עליו בשבילי זה להגיע מאזור המרכז..
ד"ר הירש בני ברק 036191091זה נשמע מידי זול.. זה מומלץ? איך היתה עקירה והתאוששות?
לאיזה קופת חולים את משויכת?אני צריכה לעקור שיני בינה והמחירים...
מצד שני רוצה רופא אמין ומקצועי עם התאוששות קלה בעז"ה
יש לכם המלצות בשבילי על רופא מקצועי וזול
שמעתי באוניברסיטה בתל אביב, איך הם שם?
יש לכם עוד המלצות אולי?
זה יעזור לי מאוד!
תודה מראש!
לאומיתלאיזה קופת חולים את משויכת?
לא ניסיתי עקירה, אבל ניסיתי טיפולים אחרים, מורכביםד והייתי סופר מרוצה.זה נשמע מידי זול.. זה מומלץ? איך היתה עקירה והתאוששות?
אחותי עשתה בהדסה את כל ה4 שיני בינה והייתה מרוצה מאוד!זה נשמע מידי זול.. זה מומלץ? איך היתה עקירה והתאוששות?
אז אין לי מושגלאומית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים