מנסה להבין למי אני אמורה לפנות ומה התהליך.
יש לי 2 שיני בינה שצריך לעקור(דחוף!!)
צריך עקירה כירורגית, איפה עושים למי פונים??
בבית חולים יש תור עוד מלאאא זמן
תודה!
מכבידנט, בהתחלה אמרו שלא יכולים לעשות את זה ואחכ אמרו שכן... פניתי ל2 מרפאות פרטיות ואמרו שצריך בבית חולים, לא רוצה לקחת סיכון ולעשות במכבי דנטמי נתן את ההפניה לבית החולים?
איזה קופת חולים?
תודהאני ממליצה על ד"ר ברוק, אבל עכשיו במקרה דחוף הוא נתן לי תור רק לעוד 3 שבועות.
נסי את מזלך אולי תשיגי תור יותר קרוב...
ד"ר פרטי, מבוקש מאד, עושה את זה הכי מהיר וקל וללא כאבים.תודה
מי זה הדר הזה?
פרטי? מה העלות?
חייבת דחוף כאבי תופת(גרה רחוק, יש סיכוי שהוא יעשה את 2 השיניים יחד?)
תודה רבה על המענה!ד"ר פרטי, מבוקש מאד, עושה את זה הכי מהיר וקל וללא כאבים.
עלות באזור 1,000 לשן, לפעמים יותר.
2 השיניים באותו צד? אם לא, לא יעשה את זה ביחד לדעתי
הטלפון של המזכירה שלו: 0777004052
חפשי עליו בפורום, יש המון המלצות מהרבה אנשים
אצל מי ?תודה רבה על העזרה!
הייתי אצלו לפני שבוע וב"ה היה בסדר גמור!
אנושי ואדיב מאד ועדין ברמות אחרות!!
וגם אחכ לא כאב בכלל!!!
מומלץ מאד, גם לא יקר בהרבה מאחרים....
ד"ר ברוקאצל מי ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //