עקירת שן בן 5.5

• הוסף לסימניות
ממליצים לנו לעשות בהרדמה מלאה
למי יש ניסיון בהרדמה/ לא בהרדמה?
הילד קצת חרדתי והרופאה אומרת שעקירה זה טיפול קשה שיכול להשאיר לו טראומה מטיפולי שיניים
ההרדמה גם יקרה (לפחות 3,000 ₪) וגם דורשת הכנה ארוכה קודם והתאוששות ארוכה אחר כך
מבחינת סיכון סדציה (טשטוש) שווה לסיכון בהרדמה
אשמח לשמוע מניסיונכם
תודה

• הוסף לסימניות
בשביל 5 שניות עקירה הרדמה מלאה?
מעודי לא שמעתי!
הרופא שיניים שמטפל בילדים שלי הוא אלוף, עוד לפני שהילד מספיק לצעוק איי השן בחוץ
וב"ה בינתיים אף אחד לא בטראומה ולא מתקרב לזה אפילו. כל היום הם מבקשים ללכת אליו...

• הוסף לסימניות
מוזר
אנחנו עקרנו שן לשתי ילדות (בת 4 ובת שנתיים)
לא עשו בכלל שום הרדמה ולא טשטוש, זה לוקח בדיוק 2 שניות לעקור את השן. לא נותרה טראומה ולא שום דבר
טיפלנו בהדסה

• הוסף לסימניות
גם לי נשמע מאד מוזר - הרי מדובר בשיני חלב, לא בשן קבועה עם שורש עמוק. העקירה אמורה להיות פשוטה ומהירה, ממש לא טראומטית...
או שמדובר במקרה מורכב מיוחד?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה, הרופאה אומרת שזה טיפול ארוך (וזה חוץ מכמה סתימות שיש לו כמובן)
ועוד משהו: יש למישהו ניסיון עם העזרה ראשונה בהדסה ע"כ?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו עקירה בהרדמה מקומית בלבד. בן 6.
לא נרשמה טראומה.
כאב לו קצת, קיבל פרסים מהרופאה, אכל מעדנים כל היום, ולמחרת עוד טיפה כאב לו. זה הכל.
הקושי העיקרי היה שאסור היה לו לאכול אוכל רגיל למשך יום שלם...

כאמא - לא הייתי מסתכנת בהרדמה כללית על דבר כזה.
ואת הסתימות היא יכולה לעשות בביקור נוסף.
אגב,
לפעמים חרדות זה בגלל הרופאה ולא בגלל הילד, הבחורצ'יק הנ"ל שלי הגיע בחרדות קשות לבדיקה הראשונה (לפני כמה שנים) - רק בדיקה - ואחרי שקיבל יחס מקסים והמון סבלנות הפך לחבר הכי טוב של הרופאים במרפאת השיניים - כל ביקור שם זה כיף בשבילו (שלא נצטרך - רק ביקורת שגרתית...)

• הוסף לסימניות
עקרנו לביתי 4 שיניים - פעם אחת שן בודדת ובפעם נוספת - 3 במכה אחת.
גם אותי הפנו בהתחלה להרדמה מלאה, אח"כ קיבלתי המלצה על רופאה מעולה שמטפלת בשן תוך דקות.
לילדה אין טראומה בכלל.
והיא ילדה סופר פחדנית

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על רופאה בירושלים, מאוחדת?
ומה עושים אם הטיפול דחוף ויש תורים עוד 6-9 חודשים??

• הוסף לסימניות
אני הייתי כמה פעמים עם ילדים בהדסה עין כרם, והיה מצוין - יחס נהדר לילדים, המון סבלנות והם ממש מקצועיים

• הוסף לסימניות
גז צחוק מאוד עזר לבן שלי
לעקירה

לא צריך ללכת על הרדמה מלאה אם אין צורך ממשי
זה ממש מסוכן לגוף

• הוסף לסימניות
יש לי ילדה בת שלוש עם חור ענק בשן טוחנת, לדעתי היא לא תסכים בשום אופן ללכת לרופא, ועוד לפתוח את הפה...
אפילו לי היא לא נותנת לראות מה נעשה שם...
הייתם הולכות על הרדמה מלאה? אפילו שזו רק שן אחת? לחכות עד שיהיה טיפול שורש? (אם זה עדין לא כי היא מתלוננת הרבה כשאוכלת מתוק)??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה