עקמתי את הרגל בדרך לעבודה

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב''ה לא נקע ולא שבר, כן נפיחות בכל האזור,
הרופא רשם שצריך מנוחה, רשם שזה תאונת עבודה
ואמר שהרופא משפחה יכול להוציא ימי מחלה והמעסיק טופס 250

מה זה בעצם אומר?
האם זה יורד כמו ימי מחלה רגילים? לפי המצטבר? ומקבלים רק מהיום השני 50% וכן הלאה?
או בגלל שזה נקרא תאונת עבודה התנאים הם אחרים?
פשוט ישט לי במצטבר רק 2.5 ימי מחלה, מתלבטת אם שווה לי להוציא על זה את הימי מחלה, או לוותר ושיהיה על חשבוני.

ומה זה בעצם אומר תאונת עבודה? יש עוד דברים שאפשר לקבל על זה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ב''ה לא נקע ולא שבר, כן נפיחות בכל האזור,
הרופא רשם שצריך מנוחה, רשם שזה תאונת עבודה
ואמר שהרופא משפחה יכול להוציא ימי מחלה והמעסיק טופס 250

מה זה בעצם אומר?
האם זה יורד כמו ימי מחלה רגילים? לפי המצטבר? ומקבלים רק מהיום השני 50% וכן הלאה?
או בגלל שזה נקרא תאונת עבודה התנאים הם אחרים?
פשוט ישט לי במצטבר רק 2.5 ימי מחלה, מתלבטת אם שווה לי להוציא על זה את הימי מחלה, או לוותר ושיהיה על חשבוני.

ומה זה בעצם אומר תאונת עבודה? יש עוד דברים שאפשר לקבל על זה?
תודה מראש!

• תודה
Reactions: ov
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה! בדקתי כבר לפני כן בכל זכות
דבר אחד לא הבנתי
האם זה קשור לימי מחלה או משהו אחר "דמי פגיעה בגין תאונת עבודה" ואז זה לא קשור לימי מחלה הרגילים?
לא קשור לימי מחלה הרגילים
ימי מחלה רגילים המעסיק משלם לפי הדירוג
וזה ביטוח לאומי משלם מהיום ה2 (בימים הראשונים זה על חשבון המעסיק כך שכדאי לדבר עם המעסיק קודם אולי יהיה אפשר להסתדר איתו)

בהצלחה

• תודה
Reactions: ov

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה