אביזרים לרכב עקצו לי חלק מהרכב😣

• הוסף לסימניות
הגעתי לחניון בקניון וגיליתי שמישהו חמד חתיכה מהרכב שלי...
מישהו יודע לזהות את מספר החלק החסר? הונדה אינסייט 2011. זה חלק פלסטיק שחור.
WhatsApp Image 2025-06-09 at 10.46.12.jpeg

• הוסף לסימניות
תשובה מCHATGTP:

החלק החסר בתמונה הוא הכיסוי הפלסטי השחור שמכסה את בסיס המראה הצדדית – מדובר ב־Triangular Mirror Cover Cap (בדרך כלל נקרא גם: sail panel cover או mirror triangle cover).

בהונדה אינסייט 2011, זהו חלק פלסטי קטן בצורת משולש, שממוקם מבפנים או מבחוץ באזור החיבור בין המראה לדלת.

מספר החלק (חלק מהאפשרויות התואמות לדגם 2011):​

• אם מדובר בצד הנהג (שמאל):
    76258-TM8-A01
  • אם מדובר בצד הנוסע (ימין):
    76208-TM8-A01

כדי לוודא ב-100% את מספר החלק המתאים, רצוי לבדוק לפי מספר שלדה (VIN), או ליצור קשר עם מוסך/חנות חלפים שמתמחה בהונדה.

• הוסף לסימניות
תשובה מCHATGTP:

החלק החסר בתמונה הוא הכיסוי הפלסטי השחור שמכסה את בסיס המראה הצדדית – מדובר ב־Triangular Mirror Cover Cap (בדרך כלל נקרא גם: sail panel cover או mirror triangle cover).

בהונדה אינסייט 2011, זהו חלק פלסטי קטן בצורת משולש, שממוקם מבפנים או מבחוץ באזור החיבור בין המראה לדלת.

מספר החלק (חלק מהאפשרויות התואמות לדגם 2011):​

• אם מדובר בצד הנהג (שמאל):
    76258-TM8-A01
  • אם מדובר בצד הנוסע (ימין):
    76208-TM8-A01

כדי לוודא ב-100% את מספר החלק המתאים, רצוי לבדוק לפי מספר שלדה (VIN), או ליצור קשר עם מוסך/חנות חלפים שמתמחה בהונדה.
כמובן ששאלתי את GPT לפניי פתיחת האשכול אבל זה נראה שהוא מחרטט
מצאת בגוגל חלק עם מספר כמו שהוא אומר? כי אני לא.
יש לי מחשבה שאולי זה זה - https://www.hondapartshub.com/oem-p...right-front-corner-pillar-garnish-75490tm8a01
אבל זה הצד השני ואני לא מוצאת את השמאלי

• הוסף לסימניות
שאלה:
מעניין לדעת האם מישהו מאלו שנגנב להם חלק מהרכב, היה בתקופה האחרונה באיזה כפר ערבי [לתיקוני רכב].
האם יתכן והם שמו מעקב על הרכב, כי היה להם ביקוש לחלק הזה.

• הוסף לסימניות
לי גנבו שבוע שעבר את הפנס הקטן מהמראה ביאריס ליד העבודה.
ולא הייתי ליד כפר ערבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה