בשרי עראיס- אשמח למתכון

• הוסף לסימניות
עשיתי ביום חמישי.
יצא טעיםםםםםם.
במחבת פסים.
שימתי את הפיתה מ-2 הצדדים.
העיסה - הודו טחון, תיבול טוב (היתה לי טעות בתיבול, אבל בסוף הטעות יצאה מוצלחת מאודדד).
השתמשתי בפיתות כוסמין (יש). הם קטנות וחמודות.
ממלאים חצי פיתה בערך בסנטימטר. ואחרי הטיגון חוצים ל-2. יוצא רבעים קטנים וחמודים.

• הוסף לסימניות
@shira bira
בקשת טיפים על מנת להעלות מדריך מושלם
אז פעם בקראט אורנית עובדיה הביאה מתכון לעראייס דגים עם בורי
לא הכנתי אבל זה היה נראה מעולה
אין לי את המתכון המדויק אבל אני משערת שבורי טרי פלוס תיבול חזק בצל ופטרוזיליה יתנו את התוצאה.

• הוסף לסימניות
חיכיתי חיכיתי.
בסוף הכנתי...
‏‏לכידה..JPG

• הוסף לסימניות
הכנתי ג"כ אתמול, השתמשתי ברבע קילו בקר טחון (הספיק ל-2 פיתות מלאות בנדיבות, לדעתי יספיק בקלות גם ל-3 פיתות).
טיגנתי בצל קטן+ חצי פלפל חריף, עד להזהבת הבצל.
ערבבתי את הבצל והפלפל המטוגנים לתוך הבשר הטחון, תיבלתי בפלפל שחור, מעט פפריקה וחוואייג'.
חציתי את הפיתות לחצאים, על דופן אחת של הפיתה מרחתי מעט פסטו פטרוזיליה, הנחתי פרוסת חציל מטוגן ורצועות פלפל קלוי, מילאתי בתערובת הבשר בנדיבות רבה, זילפתי מעט שמן זית מלמעלה והכנסתי לכ-10 דקות לתנור חם בחום 180 מעלות.
הפעם לא השתמשתי בתבנית נוספת מלמעלה, מכיוון שלא רציתי שהלחץ יבריח את הבשר מחוץ לפיתה. שמן הזית שזילפתי גרם לאפקט טיגון וגרם לפיתה להיות קראנצית.
יצא מושלם!

• הוסף לסימניות
חציתי את הפיתות לחצאים, על דופן אחת של הפיתה מרחתי מעט פסטו פטרוזיליה, הנחתי פרוסת חציל מטוגן ורצועות פלפל קלוי, מילאתי בתערובת הבשר בנדיבות רבה, זילפתי מעט שמן זית מלמעלה והכנסתי לכ-10 דקות לתנור חם בחום 180 מעלות.
משקיענית!

וזה שלי

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטיםIMG_2793.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_2793.jpg
    KB 77 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
אני שמה בפיתה פרוסת עגבניה ואז שכבת תערובת בשר ואז פרוסה דקה של בצל
יוצא מעדן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת