דרוש מידע ערבים בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אוקי.
אז ציינתי עובדה פשוטה שה''מותר להם לשבת שם'' לא כזה מובן מאליו ולא כזה פשוט.
למה את חושבת שאסור להם לשבת שם?
לך מותר לשבת, אז גם להם מותר לשבת שם!

המשטרה יכולה לעצור את מי שאין לו אישור
חוצמזה אין מה לעשות להם.

• הוסף לסימניות
שטויות, אני הייתי שם בוקר לאחר הפיגוע (פחות מ12 שעות) הם היו שם בהמוניים ועוד הגיעו הסעות מחוץ לעיר להביא עוד...
באמת???
אני זוכרת שהכל היה שומםםםם
והיו משטרות, אבל יומיים אחרי הכל חזר לקדמותו ואפילו יותר גרוע..
ה' ירחם!!!!

• הוסף לסימניות
הם לא גרים שם
מאחרי צהריים המקום ריק
הם באים מרחוק לפנות בוקר לעבוד ולהביא לחם הביתה
ואלו שאין להם ביקוש נטושים ביאוש על המדרכות
אפשר לראות איך הם רצים לכל רכב שעוצר לחפש עובדים
והם כולם עם אישורים - ניידות משטרה עושות שם ביקורות .
אויש נו.
אם יש כאלו שלא נשארים על המדרכה-אחה''צ והערב זה מסיבה פשוטה שהם נמצאים בחניונים ממול.
בזמנו כשלמדתי בפרוג דאז-מגדלי השקל ולפעמים היינו יוצאים ממש מאוחר הם היו ''מחכים'' לנו בכניסה...
למה את חושבת שאסור להם לשבת שם?
לך מותר לשבת, אז גם להם מותר לשבת שם!

המשטרה יכולה לעצור את מי שאין לו אישור
חוצמזה אין מה לעשות להם.
או שאתם לא מכירים את המציאות הזו ומנסים לנהל דברים מרחוק.
או שיש לכם טובת הנאה כלשהי מהגועל נפש הזה.
אחרת אין לי מושג מה המטרה בהודעה הזו ובעוד כמה כאלו במהלך האשכול.
כבר יותר מפעם אחת כתבתי שהם ללא אישור - זה מספיק טוב??!!
באמת???
אני זוכרת שהכל היה שומםםםם
והיו משטרות, אבל יומיים אחרי הכל חזר לקדמותו ואפילו יותר גרוע..
ה' ירחם!!!!
לא יודעת על איזו שעה את מדברת.
הפיגוע היה בסביבות 8:30-9:00 בערב.
אני הייתי במקום הפיגוע ולאחר מכן גם בצומת הנ''ל בשעה 6:30 בבוקר.
מלבד כמה סרטי משטרה(במקום הפיגוע עצמו)
לא היה זכר למה שהיה, הכל היה מלא בערבים כמו כל יום.

• הוסף לסימניות
כל ערבי הוא מפלצת?

גם הם מפרנסים מכולות ומאפיות
כולל אלו שנמצאים בבני ברק?
רובם בעלי משפחות שסה''כ רוצים להתפרנס, את העבודות שלהם גם ככה אין הרבה יהודים שירצו לעבוד, אז הם לא לוקחים את הפרנסה של א''א.
@רעיון טוב יש לך איזה קשר עם אחינו היושבים בשעיר שאתה מגונן עליהם בכזה חירוף נפש?

עשיו שונא ליעקב זה חז"ל אמרו. ושמענו על הערבים הללו ימ"ש שבאים לעבוד.. ועל הדרך עושים נטילת ידים ויש מחמירים בנטילת נפשות.... עיין ערך המחבל מב"ב ומאלעד ולא חסר בהיסטוריה של השנים האחרונות....

וצודקת לגמרי פותחת האשכול -

אני באמת המומה ולא מבינה איך הגעת למחשבה הזאת...
ולא. אין לי בעיה עם אוקראינים שלא צמאי דם יהודי....

• הוסף לסימניות
או שאתם לא מכירים את המציאות הזו ומנסים לנהל דברים מרחוק.
או שיש לכם טובת הנאה כלשהי מהגועל נפש הזה.
אחרת אין לי מושג מה המטרה בהודעה הזו ובעוד כמה כאלו במהלך האשכול.
כבר יותר מפעם אחת כתבתי שהם ללא אישור - זה מספיק טוב??!!
אני מסביר את המציאות
שיש להם אישורים ואין מה לעשות

לגביי האישורים עצמם אני זוכר שעבדתי באזור הייתה מישהו שהזמינה משטרה
והם אמרו לה שיש להם אישורים

• הוסף לסימניות
@רעיון טוב יש לך איזה קשר עם אחינו היושבים בשעיר שאתה מגונן עליהם בכזה חירוף נפש?
אני עובד מידי יום עם ערבים ישראלים, לא אומר שאני מת על התרבות שלהם, אבל הם ממש לא מחבלים.
אני מאוד מבין את זה שזה מפריע, אבל כל עוד שזה חוקי אי אפשר להאשים אותם, אולי לנסות בתחבולות להעביר אותם מקום.
וכמובן שזה מיותר לקרוא בכינויי גנאי לבן אדם שעוזב את הבית שלו ב3 לפנות בוקר כדי לחכות כמה שעות במעברים רק בשביל להביא לחם וחלב לבית שלו.
אם יש מהם שמאיימים או שרק מנסים לאיים אז גם לדעתי שצריך לשבור להם את העצמות, אבל מה לעשות שזה רק אחוזים בודדים.
יותר מפחיד אותי לשלוח את הילד ברחוב כשיש נהגים שנוהגים בפראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה