- הוסף לסימניות
יש גם פועלים אוקראינים, ואגב- הם עושים עבודה הרבה יותר טובהאתה רוצה לעמוד על פיגומים מתנדנדים בגשם/שמש ולעשות שליכט ??
יש גם פועלים אוקראינים, ואגב- הם עושים עבודה הרבה יותר טובהאתה רוצה לעמוד על פיגומים מתנדנדים בגשם/שמש ולעשות שליכט ??
למה את חושבת שאסור להם לשבת שם?אוקי.
אז ציינתי עובדה פשוטה שה''מותר להם לשבת שם'' לא כזה מובן מאליו ולא כזה פשוט.
זהואין עדיין חוק שאוסר:
לשבת,
לעשן ברחוב,
להסתכל,
ולצעוק
אם הוא נכנס עם אישור
על מה בדיוק אפשר להתלונן????
באמת???שטויות, אני הייתי שם בוקר לאחר הפיגוע (פחות מ12 שעות) הם היו שם בהמוניים ועוד הגיעו הסעות מחוץ לעיר להביא עוד...
אויש נו.הם לא גרים שם
מאחרי צהריים המקום ריק
הם באים מרחוק לפנות בוקר לעבוד ולהביא לחם הביתה
ואלו שאין להם ביקוש נטושים ביאוש על המדרכות
אפשר לראות איך הם רצים לכל רכב שעוצר לחפש עובדים
והם כולם עם אישורים - ניידות משטרה עושות שם ביקורות .
או שאתם לא מכירים את המציאות הזו ומנסים לנהל דברים מרחוק.למה את חושבת שאסור להם לשבת שם?
לך מותר לשבת, אז גם להם מותר לשבת שם!
המשטרה יכולה לעצור את מי שאין לו אישור
חוצמזה אין מה לעשות להם.
לא יודעת על איזו שעה את מדברת.באמת???
אני זוכרת שהכל היה שומםםםם
והיו משטרות, אבל יומיים אחרי הכל חזר לקדמותו ואפילו יותר גרוע..
ה' ירחם!!!!
כל ערבי הוא מפלצת?
גם הם מפרנסים מכולות ומאפיות
@רעיון טוב יש לך איזה קשר עם אחינו היושבים בשעיר שאתה מגונן עליהם בכזה חירוף נפש?כולל אלו שנמצאים בבני ברק?
רובם בעלי משפחות שסה''כ רוצים להתפרנס, את העבודות שלהם גם ככה אין הרבה יהודים שירצו לעבוד, אז הם לא לוקחים את הפרנסה של א''א.
אני באמת המומה ולא מבינה איך הגעת למחשבה הזאת...
ולא. אין לי בעיה עם אוקראינים שלא צמאי דם יהודי....
אני מסביר את המציאותאו שאתם לא מכירים את המציאות הזו ומנסים לנהל דברים מרחוק.
או שיש לכם טובת הנאה כלשהי מהגועל נפש הזה.
אחרת אין לי מושג מה המטרה בהודעה הזו ובעוד כמה כאלו במהלך האשכול.
כבר יותר מפעם אחת כתבתי שהם ללא אישור - זה מספיק טוב??!!
אני עובד מידי יום עם ערבים ישראלים, לא אומר שאני מת על התרבות שלהם, אבל הם ממש לא מחבלים.@רעיון טוב יש לך איזה קשר עם אחינו היושבים בשעיר שאתה מגונן עליהם בכזה חירוף נפש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //