מי אמר לך את ההבדלבמודעות ביתד זה רק להופעות של גברים ונשים בהפרדה לגברים בלבד יש פחות התנגדות, אבל גם בזה כמובן יש פוליטיקות
מאיפה אתה מביא את זה? אתה חושב שהרבנים אוסרים בגלל פוליטיקה? או שאתה מתכוון למשהו אחר?אבל גם בזה כמובן יש פוליטיקות
??? נראה לי שכן...ולגברים בלבד גדולי ישראל לא יצאו נגד
ההבדל שאנשים מהאיגוד אחראים על זה ולא כל מיני זמרים.......מחפש מידע מה דעת גדולי ישראל על הופעות בהפרדה מלאה או לגברים בלבד
כי אני רואה מכתבים ביתד נאמן נגד
יש רבנים שמתירים?
נניח שאסור אז איך אלפי בחורי ישיבות ואברכים הולכים?
ואיך כל האיגודים מארגנים הופעות מה ההבדל?
ראיתי בנטפרי אפשרות לקנות להופעה מעורבת של שמואל והופעה של בן צור והופעה של ישי ריבו ועודהאפשרות לרכוש כרטיסים לשמוליק סוכות ולקמפה להופעות הקרובות נחסמה בנטפרי עקב כך שההופעות לגברים ונשים יחד, (בהפרדה כמובן).
למה מגוחך?ראיתי בנטפרי אפשרות לקנות להופעה מעורבת של שמואל ובן צור וישי ריבו ועוד
אז זה מגוחך לחסום אירוע בהפרדה
אני יודע שיש כאלה מפיקים שמותר להם לעשות כל מיני דברים ויש מפיקים שלאמאיפה אתה מביא את זה? אתה חושב שהרבנים אוסרים בגלל פוליטיקה? או שאתה מתכוון למשהו אחר?
כדאי שנטפרי ישימו יותר לב כי בדרך כלל אין להם טעויותלמה מגוחך?
ואם יש פשלה ומשהו אחד בטעות לא נחסם אז מגוחך לחסום את כל השאר?
מה בדיוק?אני יודע שיש כאלה מפיקים שמותר להם לעשות כל מיני דברים ויש מפיקים שלא
אז תפנה אליהם אוליכדאי שנטפרי ישימו יותר לב כי בדרך כלל אין להם טעויות
מישהו יכול לבדוק רגע ביתד אם יש הבדל פשוט אין לי את זה כברבמודעות ביתד זה רק להופעות של גברים ונשים בהפרדה לגברים בלבד יש פחות התנגדות, אבל גם בזה כמובן יש פוליטיקות
זה קשור כשחוסמים אירוע של זמר חרדי בהפרדה ולא חוסמים אירוע מעורב אז זה בהחלט קשוראיך זה קשור לכאן?
אתה רוצה ללכת להופעה? תשאל את הרב שלך!מישהו יכול לבדוק רגע ביתד אם יש הבדל פשוט אין לי את זה כבר
לדעתי זה לא קשור לאשכול זה-פותח האשכול שאל מה דעת גדולי ישראל לא מה דעת נטפרי!!זה קשור כשחוסמים אירוע של זמר חרדי בהפרדה ולא חוסמים אירוע מעורב אז זה בהחלט קשור
אבל ביתד יש את דעת הרב דוב לנדו ועוד וזה מנהיגי הציבור החרדיאתה רוצה ללכת להופעה? תשאל את הרב שלך!
תשאל גם את זה את הרב שלךאבל ביתד יש את דעת הרב דוב לנדו ועוד וזה מנהיגי הציבור החרדי
אם אתה סומך על דעתו,תעשה כפי שהוא אומר,אבל ביתד יש את דעת הרב דוב לנדו ועוד וזה מנהיגי הציבור החרדי
כל מודעה\ כתבה שמתפרסמת ביתד עובר את האישור של ר' דב ?אבל ביתד יש את דעת הרב דוב לנדו ועוד וזה מנהיגי הציבור החרדי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים