ערב חג במאה שערים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! תמונות מלאות הבעה..

• הוסף לסימניות
איזה חדות
תמונות מביעות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, כרגיל :)
מעביר את התחושה של ערב חג יהודי....

בקטנה - החמישית והשמינית קרות טיפה יותר מידי.... כחולות.

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל!!
מדהההים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1086225:
יפה מאוד, כרגיל :)
מעביר את התחושה של ערב חג יהודי....

בקטנה - החמישית והשמינית קרות טיפה יותר מידי.... כחולות.
תודה רבה :)

הם "עדיין" קרות, הן כבר עברו חימום רציני, גם בצילום עצמו וגם בפ"ש, הסככה במתחם בצבע כחול, ובאור יום התאורה עוברת דרך ה"פילטר" הזה ...
מצרף תמונה עם יותר חימום

צפה בקובץ המצורף 171712

• הוסף לסימניות
הייתי שם, ולא ראיתי את כל הזוויות המעניינות האלה...
כנראה הן נמצאות רק כשאתה שם, פעם אחרת תבוא איתי ותראה לי ;)

• הוסף לסימניות
תמונות מופלאות כמו תמיד... מעביר את החוויה במלוא עוצמתה

• הוסף לסימניות
החדות בצילומי רחוב (אם אפשר לקרוא לזה כך..) פשוט יוצא מן הכלל!!!!
תענוג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1086246:
הייתי שם, ולא ראיתי את כל הזוויות המעניינות האלה...
כנראה הן נמצאות רק כשאתה שם, פעם אחרת תבוא איתי ותראה לי ;)
הפסדתי שלא באתי איתך, לכל אחד יש ראיה משלו, שונה מהאחר, ותמיד אפשר ללמוד אחד מהשני במיוחד בראיה צילומית, את התמונות שצילמת אהבתי מאוד, גם ב"לדעת" וגם את אלו שהעלת פה בפורום, התאורה המושלמת בראשונה, החזר האור לפנים בשניה, הסיגריה בשלישית (כשצילמתי זכרתי את התמונה שלך, וחיפשתי מישהו עם סיגריה, מצרף אותה :) ), השילוב של האנשים ברביעית ... אתה מצלם מעולה, עם זווית ועניין שבעיני מצויינת ...

צפה בקובץ המצורף 171713

• הוסף לסימניות
מקסים הייתי שם ולא ראיתי אותך חבל :)

• הוסף לסימניות
הכי יפה התמונה השביעית!!!

:cool::cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
התמונה האחרונה היא סוף הדרך
[האבא עם הילדים]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה