כללי ערב טוב, זקוקה ל׳טיקטים׳

• הוסף לסימניות
ב״ה

ערב טוב לכולם!
אני זקוקה באופן דחוף לטיקטים / תויות / תגי מחיר וכדו׳ (משהו בסגנון ששלחתי.)
עדיפות לויקטורי. ואם לא הגזמתי אז גם אלמנט בסגנון כזה... תודה ענקית!!

קבצים מצורפים

• אלמנט.png
    KB 32 · צפיות: 14
  • המותג שבך.jpg
    KB 616.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בבקשה

• הוסף לסימניות
ב״ה

תודה רבה! חותם1, אני חסומה יש אפשרות שתוריד לי אפילו קובץ 1 בסגנון ששלחתי, או מישהו אחר- אשמח! תודה ענקית לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• Price_tags_collection.ai
    2.8 MB · צפיות: 12
  • Price_tags_collection.jpg
    KB 337.4 · צפיות: 10
  • Price_tags.ai
    2.2 MB · צפיות: 14
  • Price_tags.jpg
    KB 601.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ב״ה

תודה ענקית! ולכל העוזרים! אשמח לקבל גם אלמנט בסגנון ששלחתי, תודה מראש!:)

• הוסף לסימניות
יש לי עיטור בסגנון שביקשת אני לא מצליחה להעלות אותו. אם את רוצה תביאי לי את הכתובת מייל שלך.

• הוסף לסימניות
ב״ה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח שתשלחי לי את זה בהקדם האפשרי זה ממש דחוף לי, תודה ע נ ק י ת !!!!

• הוסף לסימניות
ב״ה

לעוד מישהו יש אלמנטים בסגנון הנ״ל?

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור...

בהצלחה

קבצים מצורפים

• qqhw_016.jpg
    KB 239 · צפיות: 12
  • qqhw_013.jpg
    KB 246.3 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה