ערב לביבות

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחכה לתגובות והערות
תודה

קבצים מצורפים

• חנוכה copy.jpg
    KB 818.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
YYY איזה יופי!
איזו השקעה, מדהים!

• הוסף לסימניות
וואו! איזו השקעה, ירדת ממש לפרטים הקטנים, מדהים!
(בקטנה, חסרות מעט הצללות למטבעות למשל, וגם הידיים של הילד על השטיח מוזרות קצת)
הגיוון בתנוחות של הילדים משגע, אמנות של ממש.

• הוסף לסימניות
דיוק מדהים
הייתי מגדיל את הספה עם האבא והילדים הם נראים מדי קטנים ונשאר שטח גדול ריק

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!
רואים את ההשקעה.
הסופגניות והחנוכה נראה ממש תמונה!

• הוסף לסימניות
יפה. ניכרת ההשקעה .
מזכירה לך בקשר לציציות..
.:):)
הדבר הראשון שבלט לי בתמונה- זה השטיח. הילדים נבלעים בתוכו.
וכן לפי הפרספקטיבה -אם אכן הילד שוכב על אותו משטח ,אז מוכרח שהטיח הולך ומתפרס לעומק רב לכיוון הספה.
וזה לא נראה שאכן יש שם מרחקים כאלו.ואם זה אכן כך-צריך שהמשך השטיח הרחוק מאיתנו יילך ויחלש בצבעיו בגלל המרחק. הובנתי בכלל?:confused:
.

• הוסף לסימניות
מהמם!!

הפרצופים מתוקים שזה פשוט אומנות.

בקטנה, ההשתקפות על רצפת השיש הבוהקת לא נראות נכונות, הן לא במקום.

• הוסף לסימניות
ראשית סא אני מנסה להבין אבל לא ממש מצליחה אני מבינה שבפרספקטיבה צריך שהשטיח יהיה באורך הרגליים + וזה מה שעשיתי בקשר לבהירות צודקת וכן בקשר לציציות אשמח אם תסבירי קצת יותר
וההשתקפות נכון שם קצת חיפפתי כבר כי זה בעצם לצייר שוב אם רוצים שיהיה נכון,,,

• הוסף לסימניות
וכמובן תודה ענקית על הבקורת הבונה

• הוסף לסימניות
אהבתי!
(ערב לביבות לבנים בלבד?)

• הוסף לסימניות
מירי, את ממש מוכשרת (פייגי אומרת -גם אחות מהממת...:)) אני מאד אוהבת את התמונה המושקעת הזו! כל ההבעות, התנועות האוירה אפילו ההשתקפות על הרצפה והשטיח מדהימים! יפה!

• הוסף לסימניות
מקסים :)
איזה ירידה לפרטים...
והמאכלים - מגרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;679212:
ראשית סא אני מנסה להבין אבל לא ממש מצליחה אני מבינה שבפרספקטיבה צריך שהשטיח יהיה באורך הרגליים + וזה מה שעשיתי בקשר לבהירות צודקת וכן בקשר לציציות אשמח אם תסבירי קצת יותר
וההשתקפות נכון שם קצת חיפפתי כבר כי זה בעצם לצייר שוב אם רוצים שיהיה נכון,,,

כלומר לדעתי -למה אין לילדים ציציות

• הוסף לסימניות
שכחתי לשים נקודה אחרי המילה ' הציציות' , וכמובן שהן חסרות ותתוספנה לתמונה

• הוסף לסימניות
מושלם!
כמו כל הציורים המושקעים שלך

• הוסף לסימניות
ציור מדההההההההההההים
אני רואה שלא רק לי יש רק בנים:p:p:p

• הוסף לסימניות
שובה לב

• הוסף לסימניות
כיף להם!
התמונה משדרת את האוירה...
(זה סבא עם נכדים/תאומים ושלישיה בבית אחד?:D)
כיצד עשית את הרצפה היפיפיה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה