כללי ערב סטודנטים בטיחואנה

• הוסף לסימניות
סתם בדקתי שילוב צבעים

קבצים מצורפים

• ערב-סטונדטים-copy.jpg
    KB 319.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חב"ד

עוד יגיעו לשם

• הוסף לסימניות
מועדון החנונים :)
כרגיל, שונה. אבל הפעם לא אהבתי..
החכמה היא סגנון עתיק אך שייראו שהוא מעוצב בחדשנות.
זו רק דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;405746:
החכמה היא סגנון עתיק אך שייראו שהוא מעוצב בחדשנות.

אני לאו דווקא מסכים איתך.
אבל אתה צודק לגבי המודעה הזו שלה קראתי "סתם שילוב צבעים".
יאללה בוא למועדון החנונים ונעשה ערב קריאת ספרים בציבור.

• הוסף לסימניות
ציפתי לטיפוגרפיה עוצרת נשימה (עושה לי טוב על הנשמה...:)) וקיבלתי שילוב צבעים נחמד...
ממך אני מצפה ליותר... :)
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
למרות כל ההערות
הצורה בה הכל נכתב היא קליטה, כמו דף בלוח שנה
מי שיהיה לו משעמם באותו היום בטוח יגיע לשם...
רק להגדיל את הכתב שיראו מרחוק

• הוסף לסימניות
הייתי מגדילה את ה"ערב לסטודנטים" ואת הכתובת, וזה מושלם. אהבתי מאוד. שונה, שנון ומעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה