ערב שבת חלאקה

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה
או: בימים ההם בזמן הזה

• הוסף לסימניות
בובה!

• הוסף לסימניות
השניה וואו

רק אל תשכחי להעלות אחרי!
יפה לראות איך שהוא מבסוט להצטלם
וגם איך שהוא כולו מרוגש, לאורך כל התמונות, כנראה משקף את אמא שלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1602872:
רק אל תשכחי להעלות אחרי!

ברור! בעזרת השם.

נכתב ע"י wald;1602872:
יפה לראות איך שהוא מבסוט להצטלם
וגם איך שהוא כולו מרוגש, לאורך כל התמונות, כנראה משקף את אמא שלו...

אם אני לא הייתי אמא שלו, לא הייתי מוכנה לצלם. אצלו אני עובדת הכי קשה!

אבל כשהוא מפרגן חיוך.....:):):):)

• הוסף לסימניות
שתיהן יפות בעיני

בשניההייתי מרחיקה מהרקע ופותחת צמצם

• הוסף לסימניות
שאפו לצלמת - שהוא עוד מסכים להצטלם!

• הוסף לסימניות
כיף עם כזה אלבום:)
התמונה השניה לגמרי שרופה, בכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1603098:
כיף עם כזה אלבום:)
התמונה השניה לגמרי שרופה, בכוונה?
זה נקרא לגמרי שרופה?

• הוסף לסימניות
איזה טוהר, ויופי של צילום

אהבתי במיוחד את הראשונה

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
העיבוד של הפנים בתמונה הראשונה קצת יותר מידי.
אני אישית לא הייתי מצלמת בשתי סטים (בגדים ולוקיישן) עם אותו אביזר

• הוסף לסימניות
ילד מתוק כבר אמרנו?
אישית,ספר תורה יותר יפה ומכובד להצטלם איתו בסטודיו ויותר יפה עם הוא לא נופל מהשמלה,אני אומרת לילד: תחזיק כמו אבא,יד ימין מחבק ויד שמאל מחזיק בעצי חיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה