נכתב ע"י MV25;1145390:נראה לי שיש ב-לי לה לו
נכתב ע"י yosher2005;1145456:יש במכירה ברח' תורה מציון 14 כניסה ב' קומה 4
נכתב ע"י ביקי;1145449:אין לי המלצה לערדליים
אבל אולי תשמחי על המלצה למגפיים לגבר
קניתי בשנה שעברה מגפיים שחורות מקסימות! החלק התחתון שלהן ממש מעוצב, נראה כמו נעל, כשלובשים את המכנס מעל זה ממש לא נראה מגף אלא נעל יפה מעור! (המגף מגומי גמוי עור), מבפנים זה עם פרוה מחממת.
הן אטומות לגמרי, ומתאימות בול לימים קשים אלו בירושלים
בעלי מאד נהנה מהן...
קניתי בחנות ברחוב יחזקאל קרוב לכיכר השבת, קצת מתחת לחנן, לא זוכרת את שמה.
בהצלחה!
נכתב ע"י ביקי;1145449:אין לי המלצה לערדליים
אבל אולי תשמחי על המלצה למגפיים לגבר
קניתי בשנה שעברה מגפיים שחורות מקסימות! החלק התחתון שלהן ממש מעוצב, נראה כמו נעל, כשלובשים את המכנס מעל זה ממש לא נראה מגף אלא נעל יפה מעור! (המגף מגומי גמוי עור), מבפנים זה עם פרוה מחממת.
הן אטומות לגמרי, ומתאימות בול לימים קשים אלו בירושלים
בעלי מאד נהנה מהן...
קניתי בחנות ברחוב יחזקאל קרוב לכיכר השבת, קצת מתחת לחנן, לא זוכרת את שמה.
בהצלחה!
נכתב ע"י MV25;1145476:לי לה לו ברחוב שטראוס ממש לפני כיכר השבת
גדלנו על השם הזה
אבל קנינו אצל נפתולי בורנשטיין בבית ישראל-אגב קיים עד היום- כי היה הכי זול
או במרכז הנעל בגאולה כי עשה מחירים טובים
לי לה לו נחשב ליקר
ו"דובי" בכלל היה מותג לא בר השגה לפשוטי העם....
נכתב ע"י yosher2005;1145456:יש במכירה ברח' תורה מציון 14 כניסה ב' קומה 4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים