דרוש מידע ערוץ יוטיוב ושבת קודש

• הוסף לסימניות
בתחילת תקופת הקורונה פתחתי ערוץ יוטיוב, הרצאות בתחום בו עבדתי עד לתקופה האחרונה,
ברוך השם הגיעו לקוחות שרצו לקבל את המידע, ועוד בחינם.... ויחד עם החשיפה של יוטיוב הגעתי לקהל יעד נחמד.
כיום אני כבר לא מתעסק כמעט בתחום ההוא, והערוץ עדין פעיל,
וכאשר ממש משעמם לי אני מעלה עוד סרטון אבל לא בקצב כמו בעבר.

מה ששבר לי קצת את הלב, זה נושא השבת,
ובעיקר כעת בראש השנה, כנראה בלוגר מסויים פרסם מידע מתוך הערוץ שלי, ונתן קישור לערוץ שלי
ובמהלך ראש השנה היו המוןןןן צפיות, תגובות ולייקים.

ועכשיו השאלה האם ניתן לסגור את הערוץ לשבת, או שזה בלתי אפשרי
ומה שנשאר זה רק למחוק את הערוץ.

אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
ומה שנשאר זה רק למחוק את הערוץ.

לא חובה למחוק לגמרי.

אפשר להסתיר תוכן בערוץ YouTube ולהפעיל אותו מחדש מאוחר יותר. הסתרת הערוץ תהפוך את שם הערוץ, הסרטונים, הלייקים, המינויים והמנויים לפרטיים.

הסתרת הערוץ או הסתרת התוכן בערוץ:

1. נכנסים ל-YouTube Studio.
  2. בסרגל הצד שמימין לוחצים על הגדרות
    JIfhFcNpFpZRX6J6zdHg7aTr4kToTU05MJCZYULcdbQ8HFScPP4QEyJK0vwQaSAS9w=w36-h36
    .
  3. לוחצים על ערוץ
    ואז
    הגדרות מתקדמות.
  4. בחלק התחתון לוחצים על הסרת תוכן מ-YouTube. הערה: הקישור הזה יעביר אתכם לדף שבו תוכלו למחוק או להסתיר את הערוץ. ייתכן שתתבקשו להזין את פרטי הכניסה.
  5. לוחצים על אני רוצה להסתיר את התוכן שלי.
  6. מסמנים את התיבות הרלוונטיות כדי לאשר אילו תכנים בערוץ יוסתרו.
  7. לוחצים על הסתרת הערוץ שלי.

אם יש לכם כוח לעשות את זה כל יום שישי וערב חג ולהחזיר במוצאיהם...

• הוסף לסימניות
אין אופציה לעשות את זה אוטומטי?
כי זה לא באמת אפשרי להתחיל לקחת מחוייבות כזו.

מה שאני חושב כרגע [לא מבין בתחום] אולי אפשר להעביר את ההרצאות והמידע שם לאתר משלי,
וביוטיוב לתת קישור רק לאתר
ואז אני מבין שכן ישנה אפשרות לסגור את האתר על ידי תוספים כאלה ואחרים שיסגר בכל שבת קודש ומועדי ישראל.
יש צדק בזה?

• הוסף לסימניות
אגב אני מקווה שזה בסדר להביע דיעה
קודם כל אני מעריכה את היראת שמיים שלך
כמעט כל חרדי שעובד בדיגיטל נתקל בבעיות אלו ובאמת כואב הלב
מצד שני אחד שמייצר רכב פנס מאוורר מזגן גם עלול לגרום שישתמשו בחפצים שלו בשבת
אני בטוחה שקמפיינים של מפלגת יהדות התורה וש"ס עלולים בקונסטלציה כזו או אחרת להיצפות בשבת
חס וחלילה לא באתי לקרר ואני בטוחה שאתה מתייעץ עם רבנים אבל לנחם אותך על מה שקרה בראש השנה

• הוסף לסימניות
אכן @פרוגפרוגנדה זה נידון ישן
אני ינסה להעלות קצת ידע בהמשך.
מה שכן זה מתחלק לשני נושאים, הנושא הראשון הוא הנושא ההלכתי
והנושא השני הוא רגשי...

• הוסף לסימניות
אגב אני מקווה שזה בסדר להביע דיעה
ברור, זו במה פתוחה כאן :)
חס וחלילה לא באתי לקרר ואני בטוחה שאתה מתייעץ עם רבנים אבל לנחם אותך על מה שקרה בראש השנה
העלת נקודה חשובה, אכן אלך לשאול רב.
תודה על ההארה.

אפשר קישור לערוץ שלך?
מכיוון וכאן אני אנונימי.. .אז...
חומר מדהים ומרתק, הרב זילברליכט לא מאכזב גם הפעם.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יישר כח @ר.ב.ב.ש @שמעון המקורי על העלאת המודעות.
עוד שאלה בעניין יוטיוב...

כפי שהבנתי יוטיוב מעניקה תשלום לכל מי שמעלה סרטונים, פר צפיות, האינטרס הכלכלי זה הפרסומות, השאלה מתעוררת בחברות הסינון שחוסמים את הפרסומות, האם בצפייה כזו דרכם מקבל אותו אדם שהעלה את הסרטון תשלום מיוטיוב, ואם אכן זה המצב, נמצא שגורם להם לשלם עבור צפייה שאינה רווחית להם, ומעניין לדעת אם אין בזה שאלה של גזל...? בכל מקרה לענ"ד יש לזה היתר מכמה פנים. אבל מעניין לשמוע אם יש דיין שהתייחס לשאלה.

• הוסף לסימניות
האם בצפייה כזו דרכם מקבל אותו אדם שהעלה את הסרטון תשלום מיוטיוב
כדי לקבל כסף מיוטיוב צריך ערוץ מאד מאד פעיל, ומאד מאד נצפה.
מדובר על 4 אלף מנויים, ואז מתחילים לראות כמה אגורות, אחוזים קטנים מצליחים להכניס משהו משמעותי מכך.
אצלי השאלה לא קיימת, כי רוב הצופים הם בוודאי לא חרדים, וכנראה חלקם הגדול גם לא בני עמנו.

• הוסף לסימניות
כדי לקבל כסף מיוטיוב צריך ערוץ מאד מאד פעיל, ומאד מאד נצפה.
מדובר על 4 אלף מנויים, ואז מתחילים לראות כמה אגורות, אחוזים קטנים מצליחים להכניס משהו משמעותי מכך.
אצלי השאלה לא קיימת, כי רוב הצופים הם בוודאי לא חרדים, וכנראה חלקם הגדול גם לא בני עמנו.
אני יודע. ושאלתי מתייחסת לאתרים שמקבלים, ודין פרוטה כדין מאה.
מעניין אם יש דיין שהתייחס לעניין. מה דעתך ודעת החברים?

• הוסף לסימניות
לא חובה למחוק לגמרי.

אפשר להסתיר תוכן בערוץ YouTube ולהפעיל אותו מחדש מאוחר יותר. הסתרת הערוץ תהפוך את שם הערוץ, הסרטונים, הלייקים, המינויים והמנויים לפרטיים.

הסתרת הערוץ או הסתרת התוכן בערוץ:

1. נכנסים ל-YouTube Studio.
  2. בסרגל הצד שמימין לוחצים על הגדרות
    JIfhFcNpFpZRX6J6zdHg7aTr4kToTU05MJCZYULcdbQ8HFScPP4QEyJK0vwQaSAS9w=w36-h36
    .
  3. לוחצים על ערוץ
    ואז
    הגדרות מתקדמות.
  4. בחלק התחתון לוחצים על הסרת תוכן מ-YouTube. הערה: הקישור הזה יעביר אתכם לדף שבו תוכלו למחוק או להסתיר את הערוץ. ייתכן שתתבקשו להזין את פרטי הכניסה.
  5. לוחצים על אני רוצה להסתיר את התוכן שלי.
  6. מסמנים את התיבות הרלוונטיות כדי לאשר אילו תכנים בערוץ יוסתרו.
  7. לוחצים על הסתרת הערוץ שלי.

ואוו
תודה על המידע זה יכול ממש לעזור לי
אשמח לדעת האם זה נבדק מניסיון וזה לא מאפס את נתוני הסרטונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה