• הוסף לסימניות
היי.
אשמח לקבל עצות והדגמות לעריכה.
צרפתי תמונה אקראית- ללא עריכה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני סוטה מן הנושא
אבל ממש אהבתי את הלוגו

• הוסף לסימניות
תגידי, אני מכירה את הילד הזה. הוא חמוד להפליא מחופש כמו שצריך ממש אפשר להפנות אליו תיקים שמנים לטיפול...
שאלת את האמא?

• הוסף לסימניות
הנה הצעה.
אבל הצעה אחרת לפני העריכה -
כיווני התאורה בתמונה לא נכונים,עושה רושם שהשתמשת פה באיזה פלאש אבל הוא לא ממוקם נכון.

קבצים מצורפים

• ר1.png
    KB 784.5 · צפיות: 16
  • ר2.png
    KB 864.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עורך דין שלומפר עם צווארון מקומט:)
איזה חמוד!
הלוגו שלך זה ''הלוגו''

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1267271:
מה זאת אומרת?
ומיקום המצלמה כן נכון?

מיקום המצלמה זה משהו שמשתנה בהתאם לזוית שהיא רוצה.
אבל אם היא בחרה לצלם מהזוית הזו - התאורה צריכה להיות בהתאם...
כרגע כל הצד הימני של הילד מואר והפנים עצמן חשוכות.
נראה כאילו מגיע איזה מקור אור מהצד וזה גם נותן צללים מוזרים על הפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1267280:
מיקום המצלמה זה משהו שמשתנה בהתאם לזוית שהיא רוצה.
אבל אם היא בחרה לצלם מהזוית הזו - התאורה צריכה להיות בהתאם...
כרגע כל הצד הימני של הילד מואר והפנים עצמן חשוכות.
נראה כאילו מגיע איזה מקור אור מהצד וזה גם נותן צללים מוזרים על הפנים.

כמו שהיא בחרה את זווית הצילום, כך היא בחרה את כיוון התאורה.
ואם את רוצה להמליץ ולא סתם לקבוע "לא נכונה", אז תגידי "לדעתי צריך קצת לפתוח... היית צריכה לעשות 1,2,3, כיוון שזה לא מתאים ל 1,2,3" וכד'
לרוב הצלמים/ות יש סגנון צילום קבוע - יחודי, אך הוא לא יכול להשליך את היחודיות שלו לצלם אחר.
הקיבעון של צלמים מסוימים לא יכול ולא צריך להשליך לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1267287:
כמו שהיא בחרה את זווית הצילום, כך היא בחרה את כיוון התאורה.
ואם את רוצה להמליץ ולא סתם לקבוע "לא נכונה", אז תגידי "לדעתי צריך קצת לפתוח... היית צריכה לעשות 1,2,3, כיוון שזה לא מתאים ל 1,2,3" וכד'
לרוב הצלמים/ות יש סגנון צילום קבוע - יחודי, אך הוא לא יכול להשליך את היחודיות שלו לצלם אחר.
הקיבעון של צלמים מסוימים לא יכול ולא צריך להשליך לכולם.

יכול להיות שאתה צודק,
בכ"א,היא לא שאלה,אז לא ייעצתי. רק אמרתי את דעתי בלי שתתבקש פה.
ודעתי שזה לא נכון :)

אני חושבת שבצילומי ילדים תאורה צריכה להחמיא למצולם. היא לא חיפשה פה צילום אומנותי,כן? יש כאן ילד חמוד שהצטלם בגן כמזכרת לסוף שנה או משהו כזה....הוא אמור להראות טוב.
ושקיות שחורות תחת העיניים עם צללים קשים בצידי האף - זה לא דבר שמחמיא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1267291:
אני חושבת שבצילומי ילדים תאורה צריכה להחמיא למצולם. היא לא חיפשה פה צילום אומנותי,כן? יש כאן ילד חמוד שהצטלם בגן כמזכרת לסוף שנה או משהו כזה....הוא אמור להראות טוב.
ושקיות שחורות תחת העיניים עם צללים קשים בצידי האף - זה לא דבר שמחמיא.

אז אולי תגידי שמיקום המצולם לא נכון..

ואם היא הייתה שמה לו פלאש בפנים שמוחק את כל מה שלא מחמיא, אז היית מדברת על תמונה שטוחה? על עוצמות לא נכונות של מקורות האור?

ומה עם הרבה צלמים/ות שמצלמים/ות ילדים בתאורה קשה? מחמיא? לפעמים כן! תלוי!

ומסכים איתך שהעריכה שעשית יפה יותר, אבל לא אוהב שצלמים יוצאים בהכרזות (דוגמות שפגשתי בפורום):
"תאורה לא נכונה" - אפשר להגיד לעניות דעתי לא מתאימה ;)
"45 מעלות" - מי חייב (י בצירה)
וכהנה וכהנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1267301:
אז אולי תגידי שמיקום המצולם לא נכון..

ואם היא הייתה שמה לו פלאש בפנים שמוחק את כל מה שלא מחמיא, אז היית מדברת על תמונה שטוחה? על עוצמות לא נכונות של מקורות האור?

ומה עם הרבה צלמים/ות שמצלמים/ות ילדים בתאורה קשה? מחמיא? לפעמים כן! תלוי!

ומסכים איתך שהעריכה שעשית יפה יותר, אבל לא אוהב שצלמים יוצאים בהכרזות (דוגמות שפגשתי בפורום):
"תאורה לא נכונה" - אפשר להגיד לעניות דעתי לא מתאימה ;)
"45 מעלות" - מי חייב (י בצירה)
וכהנה וכהנה
אתה צודק ב100%
אם היא הייתה שואלת על תמונה טכנית אם היא טובה או לא ומה צריך לשפר
הייתה מקבלת תשובה בהתאם...
היא בסה"כ ביקשה הצעת עריכה...
לגבי התאורה הקשה לילדים - בהחלט תלוי. ותלוי גם במטרת התמונה.. (אישית אני ב95% מהתמונות האלה לא אוהבת אותם)
בתור צלמת ילדים - אני חושבת שספציפית בתמונה הזו (אמאלה איזה רמת דיוק נדרשת פה עכשיו חחח) - התאורה לא מחמיאה.
קיי??
עכשיו בסדר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא זפתא;1267071:
היי.
אשמח לקבל עצות והדגמות לעריכה.
צרפתי תמונה אקראית- ללא עריכה.
תודה מראש.

שימת לב מיוחד בזמן הצילום, על ניקוי אף עם מגבון לח, תחסוך הרבה עוגמת נפש ב"עריכה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1267305:
בתור צלמת ילדים - אני חושבת שספציפית בתמונה הזו (אמאלה איזה רמת דיוק נדרשת פה עכשיו חחח) - התאורה לא מחמיאה.
קיי??
עכשיו בסדר??
:) חחח
לדעתי דווקא מיקום המצולם היה משנה הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1267310:
שימת לב מיוחד בזמן הצילום, על ניקוי אף עם מגבון לח, תחסוך הרבה עוגמת נפש ב"עריכה"

חחח, צודק,
אבל פה דווקא הייתי בא לגננת בטענות.. או לעוזרת.. בקיצור לזו שמריצה את הילדים לצלמת ושמה להם את השמות בחולצה ומסדרת להם יפה את החולצה והמכנסיים.
הייתי כבר ב"סרט נע" כזה, רק שהגננת הייתה פיקס! לילדות סידרה את השיער, לילדים את הכיפה וכו', וגם ניקתה את האף למי שצריך..

• הוסף לסימניות
אני דיברתי על הפלאש אם יש שם לא על השמש כמובן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1267330:
אני דיברתי על הפלאש אם יש שם לא על השמש כמובן...
לא אמרתי על מה דיברת, נתתי המחשה שזה לא אותו דבר להזיז מצולם או תאורה.
ולדעתי השמש מאירה שם.

תגידי אנחנו נמשיך כך עד אור הבוקר?
יאללה סיימנו או שאת רוצה להגיד את המילה האחרונה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים\ות.
וכן על הפרגון ללוגו- הכל התחיל כאן....
לרחלי על ההדגמה.
אגב. לא התכוונתי שיפתח פולמוס בנושא. ביקשתי עזרה פשוטה...
התמונה צולמה בספונטניות. לא בתור צלמת אלא בתור שכנה....[שווה. לא?]
כמובן-בלי פלש. נטו אור שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה