כללי עריכת אלמנטים בפוטו שופ שיובאו מאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לעבוד על פוטו שופ
משכך - אני מייבאת אלמנטים מאילוסטרייטור ועובדת עליהם בפוטו שופ
אלמנט מיובא מאילסטרייטור - מופיע כאובייקט חכם
פעם, אם אני לא טועה - הייתי לוחצת על הלחצן הימני - מוסיפה רסטר לשכבה ו... אפשר לעבוד עליה.
כיום - אני לא מצליחה לעבוד ישירות - ואני גם לא יודעת איך אני מוסיפה את הרסטר לשכבה - בכדי שאוכל לחתוך, למחוק ממה שלא צריך וכו'.
אסביר את דברי:
יצרתי עבודה בפוטו שופ - ברצוני להוסיף אלמנט של רשת פסים אלכסוניים כדוגמא (הרשת יפה - עם מעברי צבע וכו' - בקיצור כבר מוכנה), כדי לדייק יפה אני שמה את האלמנט, אח''כ מעתיקה שכבה ומזיזה - כדי שהאלמנט יהיה המשך אחד לשני - ואיקס אחד יהיה המשך לאיקס שבאלמנט ההמשך - אבל מה שקורה שאין כ''כ חפיפה - לכן אני שמה אלמנט אחד על השני - ומעוניינת לחתוך במקומות החופפים - כך שאלמנט ההמשך ימשיך בדיוק היכן שמסתיים הראשון ולא יחפוף עליו
כדי לעשות זאת - אני עולה על השכבה שאני רוצה - בוחרת את החלקים הלא רצויים - דילאט - וסיימנו
מה שקורה עכשיו - מכיוון שזה אובייקט חכם - ולא יצירה מפוטו שופ - התוכנה לא נותנת לי למחוק חלקים מהאובייקט הישן - אלא מחזירה אותי לתוכנת המקור - קרי אילוסטרייטור - אבל אני לא מעוניינת לתקן את האובייקט באילוסטרייטור - אלא דווקא בפוטו שופ - בכדי שיהיה דיוק - ולמחוק בדיוק היכן שחופף
סליחה על האריכות....
מקווה שהובנתי היטב
מחכה לתשובות שלכם...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2471545:
משכך - אני מייבאת אלמנטים מאילוסטרייטור ועובדת עליהם בפוטו שופ
אלמנט מיובא מאילסטרייטור - מופיע כאובייקט חכם
פעם, אם אני לא טועה - הייתי לוחצת על הלחצן הימני - מוסיפה רסטר לשכבה ו... אפשר לעבוד עליה.
כיום - אני לא מצליחה לעבוד ישירות - ואני גם לא יודעת איך אני מוסיפה את הרסטר לשכבה - בכדי שאוכל לחתוך, למחוק ממה שלא צריך וכו'.
אסביר את דברי:
יצרתי עבודה בפוטו שופ - ברצוני להוסיף אלמנט של רשת פסים אלכסוניים כדוגמא (הרשת יפה - עם מעברי צבע וכו' - בקיצור כבר מוכנה), כדי לדייק יפה אני שמה את האלמנט, אח''כ מעתיקה שכבה ומזיזה - כדי שהאלמנט יהיה המשך אחד לשני - ואיקס אחד יהיה המשך לאיקס שבאלמנט ההמשך - אבל מה שקורה שאין כ''כ חפיפה - לכן אני שמה אלמנט אחד על השני - ומעוניינת לחתוך במקומות החופפים - כך שאלמנט ההמשך ימשיך בדיוק היכן שמסתיים הראשון ולא יחפוף עליו
כדי לעשות זאת - אני עולה על השכבה שאני רוצה - בוחרת את החלקים הלא רצויים - דילאט - וסיימנו
מה שקורה עכשיו - מכיוון שזה אובייקט חכם - ולא יצירה מפוטו שופ - התוכנה לא נותנת לי למחוק חלקים מהאובייקט הישן - אלא מחזירה אותי לתוכנת המקור - קרי אילוסטרייטור - אבל אני לא מעוניינת לתקן את האובייקט באילוסטרייטור - אלא דווקא בפוטו שופ - בכדי שיהיה דיוק - ולמחוק בדיוק היכן שחופף
סליחה על האריכות....
מקווה שהובנתי היטב
מחכה לתשובות שלכם...
תודה רבה!

אפשר פשוט לקחת מחק או מברשת ולהתחיל למחוק, ואז הוא ישאל אותך אם ברצונך להוסיף רסטר, תאשרי, והקובץ פתוח.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה מה שהיה פעם - או פשוט אם המחק וכד' - או לחצן ימיני והוספתי רסטר לשכבה...
היום משום מה - זה לא הולך כך - ואין אפשרות לעשות שום דבר על השכבה שהיא אובייקט
הערה: הפוטו שופ שאני משתמשת בו הוא פוטו שופ בעברית SC5
אולי - יש איזה הגדרה, או משהו - שהשתנתה בטעות - ולכן אין לי אפשרות להוסיף רסטר לשכבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2471545:

אה, איזה קטע, גם אני אוהב לעבוד על פוטושופ...
כבר חשבתי שאני היחידי בעולם....:eek:

בכל מקרה,לענייננו, לא בכל הכלים זה נותן אפשרות לעשות רסטר, בהרבה מקרים חייבים לרסטר מהתפריט למעלה - כי בגירסאות החדשות יש סוגים שונים של רסטר, והתוכנה לא מזהה אותם תמיד אוטומטית.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי
נתן לי פתאום לעשות רסטר לשכבה - ומחקתי.
אין לי מושג מה קרה...

ואגב, איפה מרסטרים מהתפריט למעלה - לפעמים מרוב שמשתמשים בקיצורי דרך - שוכחים את המקור - התפריט

• הוסף לסימניות
פשוט מאד נכנסים לשכבות ושם לחצן ימני על השיכבה ואז הוסף רסטר לשכבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה