עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
זה עתה אני עומדת בקרוב לסיים לימודי עריכת וידאו בשימוש עם פרימייר, אפטר, וכו'.
כמובן שעכשיו אני נכנסת לעולם המעשי...
האם מישהי יודעת על מקומות שמחפשים עורכות מתחילות (באיזור ירושלים או בעבודה מהבית).
הבעיה שדי קשה להתחיל כי כולם מבקשים תיקי עבודות ולא ממש יש לי עדיין.
האם למישהו יש טיפים, רעיונות, דברים?
איך להתקדם?
כמובן שאני נצרכת כעת לעזרתן של כל אלו שכבר עברו את כל המסלול שלי ובס"ד התקדמו.
אשמח לשמוע ממכם, איך מתחילים ומה עושים.
רוב תודות.
​​​​​​​

• הוסף לסימניות
מאד תלוי לאיזה תחום בעריכה את נמשכת ורוצה לעבוד, כי יש בזה כמה תחומים ובעקבות זה משתנה סגנון העבודה:
עריכת חתונות- זה עבודה מהבית, מול צלמים או משווקים של צלמי חתונות, בד"כ עבודה משתלמת וקבועה אבל לפעמים קצת משעממת (לדעתי..)
עריכת מצגות, קליפים בת מצוה מסיבות, תכניות בבתי ספר וכד'...- כאן את חייבת להיות גם צלמת וידאו ולפי רמת הצילום כך רמת העבודה.
סגנון העבודה מענין, משתנה ומגוון
בהמשך שצוברים יותר נסיון יש גם סרטי תדמית ועוד...

אני ממליצה בתור התחלה לעבוד במקום שמשלמים לפי שעות שזה אמנם קצת. אבל הסטז' שמקבלים שווה את העבודה! (מנסיון)
יש את ערכים והידברות זה לא בירושלים אבל יש שבאות כל יום גם מירושלים..
וכמובן עם זה לשלב עבודות פרטיות ללקוחות במחירים של מתחילה כדי למשוך לקוחות מרוצים
(מחירים של מתחילה אני רושמת די בהסתייגות כי הרבה פעמים המתחילות דורשות מחיר רצפה כדי לקבל את העבודה ואז הלקוחות מתחילים
להרים גבה על המחירים הרגילים של הותיקות והמנוסות... גם מחיר של מתחילה צריך להיות ברמה סבירה ךצורך ההשואה אם לוקחים 100 ש" לדקת עריכה, מתחילה תיקח 70-80 לדקה, אבל לא סרט של חצי שעה! ב400 ש"ח )

• הוסף לסימניות
כל מקום באמת דורש תיק עבודות.
מניסיון בתור התחלה פשוט להציע את עצמך למשפחה, חברים, מכרים. וכך תצברי ביטחון ניסיון ואנשים שמכירים אותך בתחום!
אני הצעתי את עצמי לעשות סרט למעון של הבן שלי בחינם ומיד אחכ הם ביקשו ממני לסניף אחר, אחכ התחלתי לפרסם והיה לי מה להראות וכבר עשיתי להמון מעונות בעיר שלי.. סרט בת מצווה עשיתי ראשון במחיר נמוך, השקעתי המון והסרט אחרי כבר התחלתי לקחת כמעט כפול.
יש כאלה שיש להם ביטחון לקחת מחיר מלא בלי תיק עבודות וניסיון. אצלי זה לא עבד ככה, והיום ב"ה יש לי כבר עבודות יפות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- לעשות כל הזמן דברים לעצמך אפילו.
לשחק בתוכנות ולנסות כל הזמן, כי באמת הנסיון מלמד הרבה יותר מהלימוד..
ואת יכולה בהתחלה להציע את עצמך בחינם לקליפי בת מצווה ועוד וככה נכנסים לזה.
הפרסומת הגדולה ביותר היא שעוברת מפה לאוזן.
והעיקר- לא להתייאש!!!
הרבה הצלחה.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 8457;n4950494:
זה עתה אני עומדת בקרוב לסיים לימודי עריכת וידאו בשימוש עם פרימייר, אפטר, וכו'.
כמובן שעכשיו אני נכנסת לעולם המעשי...
האם מישהי יודעת על מקומות שמחפשים עורכות מתחילות (באיזור ירושלים או בעבודה מהבית).
הבעיה שדי קשה להתחיל כי כולם מבקשים תיקי עבודות ולא ממש יש לי עדיין.
האם למישהו יש טיפים, רעיונות, דברים?
איך להתקדם?
כמובן שאני נצרכת כעת לעזרתן של כל אלו שכבר עברו את כל המסלול שלי ובס"ד התקדמו.
אשמח לשמוע ממכם, איך מתחילים ומה עושים.
רוב תודות.

אני מחפשת אפילו מתחילה, צרי איתי קשר בשמחה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות, ממש המלצות מצויינות.
אשמח לשמוע עוד מנסיון חברי הפורום המקסים.
כמובן שאפשר ליצור איתי קשר ישיר בטלפון 052-7618457
או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
בדיוק בימים האחרונים, ישבתי באיזשהו מקום, ואני שומעת לידי אחת שמספרת שהיא עורכת דין מזה שש שנים, ובתחילה לא היה לה עבודה. אז היא פשוט לקחה למשך שנתיים בהתנדבות תיקים משפטיים, וכך היא צברה נסיון והתמקצעות, והיום ב"ה דופקים אצלה בדלת והיא לא יכולה לקחת מרוב עומס.
כך היא סיפרה.
שאלתי היא, האם גם בתחום זה של עריכת וידאו זה כך.
או שאולי שם בעריכת דין אפשר להצטרף למשרד ואת עוזרת מהצד לעו"ד הראשי, אבל פה אין למישהו תועלת "בסייעת צמודה".
כמו"כ אולי שם יש משרדי עו"ד שמחפשים עוד עזרה אבל פה השוק כבר רווי.
וכן אולי שם גם לעו"ד חדשה יש מה להוסיף (כגו' לעבור על תיקים ויתר עבודות משרדיות) אך פה אין לעורכת "דפוקה" מה להוסיף.
וכן שם אנשים מוכנים אפי' סטאז'רים אבל פה אף אחד לא ישלח את ההסרטה מחתונתו לעורכת שלא תעשה עבודה מקצועית ברמה גבוהה.
או שאולי פשוט כל הנ"ל לא נכון, וכמו בעו"ד גם בעריכת וידאו כך מתחילים.
אשמח לשמוע את דעתכם ונסיונכם בנושא זה.
רוב תודות.
וכמובן אם מישהי יודעת על משרדים וחברות שמחפשות דווקא את הסטאז'ריות או עורכות ותיקות שמחפשות עוזרות בדברים שגם "סטאז'ריות" ומתחילות יכולות להוסיף. אשמח אם תיצור איתי קשר בטלפון 052-7618457 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וכן לפרסם פה בפורום לטובת כל המתחילות שגם מחפשות ואובדות עצות כמוני.
ותודה מיוחדת לכל העורכות הותיקות ששמחות על כל חדשה שנכנסת לתחום, ומוכנות לעזור בשמחה במתן עצה וסיוע מנסיונן, ויודעות כמובן ש"אין אדם נוגע במוכן לחבירו כמלוא הנימה". ישלם ה' שכרכם ותצליחו בכל מעשה ידיכן.
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני משגעת, אך האם למישהו יש תשובה/תגובה/הוספה/תרומה על מה ששאלתי האם זה כמו הסיפור של העו"ד?
השאלה אינה נוגעת רק לי באופן אישי אלא לכל עורכות הוידאו שעכשיו נכנסות לתחום ואינן יודעות את נפשם מה ואיך לעשות כרגע.
תודה רבה לכל התגובות שהיו ושיהיו.
ממני ומכל שאר המתחילות (שס"ה מתביישות לשאול את הנ"ל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה