דרוש מידע עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
רוצה ללמוד את זה ורוצה לדעת :
איך מוצאים בזה עבודה ?ואם יש בזה עבודה בכלל?
כמה מרויחים?
האם צריך לדעת צילום או להסריט?
האם צריך לדעת אנגלית?

• הוסף לסימניות
אנגלית קריאת אותיות בלבד.

עבודה כעצמאי השוק מאוד רווי צריך מוצלחות יחודיות והרבה ס''ד כדי להתמודד בו, לא שונה משוק הגרפיקאיות וושאר מקצועות הסמינרים שחלק נכבד אם לא רובם עובדים תחת שכר נמוך . ורק יחידים הצליחו ברמת עצמאים והכנסות.

כמובן שהצלחה בתחום כעצמאי דורש ידע בסיסי בצילום או כדי להשלים בעצמך או כדי להבין מה צריך.

אל תקחו דוגמאות קיצוניות מאנשים שהצליחו ומרוויחים 12,000, זה מקרה קצה, יש גם הוראה מתקנת שמרוויחות סכום דומה... תחשבו טוב!

אפילו חלק מהמוצלחים בתחום עובדים בזה כמקצוע נוסף ולא כמקור פרנסה יחידי.

• הוסף לסימניות
אז מה שאני מבינה זה שאפשר לעבוד בזה רק כתוספת הכנסה?
ואיך מתברגים כשכיר בזה כן יש עבודה?

• הוסף לסימניות
אז מה שאני מבינה זה שאפשר לעבוד בזה רק כתוספת הכנסה?
ואיך מתברגים כשכיר בזה כן יש עבודה?
כשכיר יש בשכר מינמום שעולה כמובן בהתאם למוצלחות האישית, אבל נדיר מי שעובר את ה45 לשעה, בגלל שהשוק רווי או שמעדיפים לעבוד עם פרילנסרים

• הוסף לסימניות
אני לומדת עכשיו

עוקבת....

• הוסף לסימניות
ראית את ההודעה זה חשוב לי לדעת כי אני שולחת הרבה הודעות ואנשים לא מגיבים רוצה לדעת אם יש בעיה תעזרי לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה