אם זה קובץ שסגור ישירות לפי די אף אז אפשר לערוך אותוקבלתי טופס עם כמה דפים במייל אבל הוא לא עבר דרך הדרייב ומה שאני יכולה לעשות זה: להדפיס, למלא, לסרוק (אין לי סורק) ולשלוח, יש דרך יותר קלה לעשות את זה?
יש תוכנות שזה אפשריזה באמת פידיאף. איך אני עורכת אותו?
אני לא מוצאת את זהלי יש בצד ימין כזה
צפה בקובץ המצורף 1157611
לא בכל פי די אף אפשר לשנותאני לא מוצאת את זה
ואם אי אפשר אצלי מה אני יכולה לעשות?לא בכל פי די אף אפשר לשנות
זה משהו קצר? אולי אני יוכל לעזורואם אי אפשר אצלי מה אני יכולה לעשות?
טופס סיום עסקה של חברת אריאל.זה משהו קצר? אולי אני יוכל לעזור
התכוונתי אם זה לא הרבה להוסיףטופס סיום עסקה של חברת אריאל.
יש לי תוכנה שעושה את זה בקלותטופס סיום עסקה של חברת אריאל.
איזה תוכנה? אולי אני אוריד אותהיש לי תוכנה שעושה את זה בקלות
אני כרגע לא ליד המחשב עליו מותקנת התוכנהאיזה תוכנה? אולי אני אוריד אותה
נכנסתי לאדובי, איזו תוכנה היא לעריכת טפסים?צפה בקובץ המצורף 1157638
אבל בדרך כלל זה בתשלום
אני לא מכיר בדיוקנכנסתי לאדובי, איזו תוכנה היא לעריכת טפסים?
יש חינמיתזה יקר, יש תוכנה יותר זולה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים